Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Nu vil Apple for første gang begynde at sælge reservedele til sine iPhone- og Mac-produkter

Nu får den almene Apple-bruger mulighed for at købe reservedele og reparere sine dyre Apple-dele selv. Og der vil oven i købet være rabat til dem, der returnerer de brugte dele.

Aplle melder i dag ud, at computer-producenten vil begynde at sælge reservedele og værktøjer til offentligheden, så Apple-brugere kan udføre deres egne reparationer på iPhones og Mac-computere.

Apple oplyser, ifølge Reuters, at man til at starte med, kan købe et udvalg, der omfatter omkring 200 reservedele og værktøjer, der sigter mod at løse de mest almindelige problemer med skærme, batterier og kameraer på iPhone 12 og 13.

Programmet, lover Apple, vil med tiden udvides til også at omfatte Mac-computere, der bruger Apples M1-chip og senere til mindre almindelige reparationer.

I 2019 startede Apple et program, hvor uafhængige værksteder kan købe producentens computer-dele, værktøjer og manualer. I dag omfatter dette program 2.800 uafhængige butikker.

Det er dette program, der nu udviddes til også at inkludere den almene Apple-bruger. Med selvbetjeningsprogrammet vil Apple-kunder være i stand til at købe disse dele direkte for at udføre deres egne reparationer efter at have læst en manual.

Kunder vil blive tilbudt samme pris på dele og værktøj som de uafhængige værksteder, og de vil desuden have mulighed for at returnere brugte dele til Apple og med det modtage en rabat.

Programmet vil starte i begyndelsen af ​​næste år i USA og udvides til flere lande senere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere