Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Nu vil Apple for første gang begynde at sælge reservedele til sine iPhone- og Mac-produkter

Nu får den almene Apple-bruger mulighed for at købe reservedele og reparere sine dyre Apple-dele selv. Og der vil oven i købet være rabat til dem, der returnerer de brugte dele.

Aplle melder i dag ud, at computer-producenten vil begynde at sælge reservedele og værktøjer til offentligheden, så Apple-brugere kan udføre deres egne reparationer på iPhones og Mac-computere.

Apple oplyser, ifølge Reuters, at man til at starte med, kan købe et udvalg, der omfatter omkring 200 reservedele og værktøjer, der sigter mod at løse de mest almindelige problemer med skærme, batterier og kameraer på iPhone 12 og 13.

Programmet, lover Apple, vil med tiden udvides til også at omfatte Mac-computere, der bruger Apples M1-chip og senere til mindre almindelige reparationer.

I 2019 startede Apple et program, hvor uafhængige værksteder kan købe producentens computer-dele, værktøjer og manualer. I dag omfatter dette program 2.800 uafhængige butikker.

Det er dette program, der nu udviddes til også at inkludere den almene Apple-bruger. Med selvbetjeningsprogrammet vil Apple-kunder være i stand til at købe disse dele direkte for at udføre deres egne reparationer efter at have læst en manual.

Kunder vil blive tilbudt samme pris på dele og værktøj som de uafhængige værksteder, og de vil desuden have mulighed for at returnere brugte dele til Apple og med det modtage en rabat.

Programmet vil starte i begyndelsen af ​​næste år i USA og udvides til flere lande senere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere