Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Nu vil Apple for første gang begynde at sælge reservedele til sine iPhone- og Mac-produkter

Nu får den almene Apple-bruger mulighed for at købe reservedele og reparere sine dyre Apple-dele selv. Og der vil oven i købet være rabat til dem, der returnerer de brugte dele.

Aplle melder i dag ud, at computer-producenten vil begynde at sælge reservedele og værktøjer til offentligheden, så Apple-brugere kan udføre deres egne reparationer på iPhones og Mac-computere.

Apple oplyser, ifølge Reuters, at man til at starte med, kan købe et udvalg, der omfatter omkring 200 reservedele og værktøjer, der sigter mod at løse de mest almindelige problemer med skærme, batterier og kameraer på iPhone 12 og 13.

Programmet, lover Apple, vil med tiden udvides til også at omfatte Mac-computere, der bruger Apples M1-chip og senere til mindre almindelige reparationer.

I 2019 startede Apple et program, hvor uafhængige værksteder kan købe producentens computer-dele, værktøjer og manualer. I dag omfatter dette program 2.800 uafhængige butikker.

Det er dette program, der nu udviddes til også at inkludere den almene Apple-bruger. Med selvbetjeningsprogrammet vil Apple-kunder være i stand til at købe disse dele direkte for at udføre deres egne reparationer efter at have læst en manual.

Kunder vil blive tilbudt samme pris på dele og værktøj som de uafhængige værksteder, og de vil desuden have mulighed for at returnere brugte dele til Apple og med det modtage en rabat.

Programmet vil starte i begyndelsen af ​​næste år i USA og udvides til flere lande senere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere