Artikel top billede

Streaming: Ny trailer fra Stranger Things og et bud på sæson 4-premieren

De hårdt prøvede unge mennesker fra Hawkins vender tilbage til sommer, og næste sæson tegner til at blive mere end almindeligt dyster.

Duffer-brødrenes Stranger Things blev på rekordtid en af verdens mest succesfulde streamingserier på sin charmerende kombination af kyniske forskere, barske russere, grusomme uhyrer, dystre parallelverdener og 1980’er horrornostalgi à la Stephen King.

Dertil kom et ekstraordinært talentfuldt hold unge skuespillere og en neurotisk, kæderygende Winona Ryder.

Men efter en forrygende sæson et, en noget mere afdæmpet sæson to og en forrygende sæson tre har vi nu ventet i langt over to år på sæson fire og nyt fra Hawkins, Indiana samt fra The Upside Down.

Så det er ikke et minut for tidligt, at Netflix for nylig frigav endnu en lang trailer fra næste sæson.

Her bor Eleven i Californien og skriver brev til kæresten Mike, mens hyggelig surfermusik spiller i baggrunden. Alt er bare helt, helt fint og Eleven hygger sig med alle sine nye venner, bedyrer hun.

Men det er ikke helt korrekt.

Tværtimod mobbes hun nådesløst i skolen, og eneste egentlige sandhed i brevet er, at Eleven glæder sig til spring break, hvor hun og Mike mødes. Det tyder dog ikke på at blive helt så fredeligt som ventet.. Men se selv traileren her.

Oprindelig var sæson fire ventet til foråret, men for nylig meldte Netflix ud, at man nok først skulle regne med at se den til sommer. Samtidig har flere medvirkende antydet, at den godt kunne gå hen og blive seriens hidtil mest dystre.

Så man må væbne sig med lidt mere tålmodighed på at få besvaret spørgsmålene, der står i kø efter sæson tre.

For hvad vil russerne egentlig? Hvordan kan Chief Hopper have overlevet – og hvor befinder han sig mon? Hvad er The Creel House – som vi så i traileren fra september — for en størrelse og hvad er der sket dér?

Det vil vise sig. Men helt sikkert er det, at svarene vil komme med masse af firsersynth på lydsporet.

Titel: Stranger Things/ Sæson 1-3 kan streames på Netflix, sæson 4 får premiere i sommeren 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere