Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Yousee-kunder står til højere prisstigninger end ventet

En lang række tv-kunder hos Yousee risikerer større prisstigninger til næste år end først antaget

Fra årsskiftet bliver det en dyrere fornøjelse at være tv-kunde hos Yousee.

Yousee har tidligere meldt ud, at prisstigningerne vil være et sted mellem 10 til 40 kroner om måneden for omkring 80 procent af kunderne.

Nu viser det sig, at de sidste 20 procent kan blive ramt af endnu højere prisstigninger, det skriver Flatpanels.

Yousees kommunikationschef oplyser til mediet, at selskabets bland selv-pakker vil stige med mellem 30 og 50 kroner fra 1. januar.

Men udover bland selv-kunderne, så er der en række kunder, der vil opleve prisstigninger på op til 69 kroner om måneden. Det viser et varslingsbrev, som Flatpanels er i besiddelse af.

Dette vil typisk være tv-kunder, der har opnået en mængderabar hos en antenne- eller boligforening, der fra 2022 vil bevæge sig tættere på normalprisen for tv-pakkerne.
Landsformanden i Forene Danske Antenneanlæg (FDA), fortæller til Finans, at han udmærket kender til de varslingsbreve.

"Folk er sure over de her prisstigninger. Men vi oplever løbende stigninger nærmest over det hele, uanset om der er tale om Yousee eller andre selskaber," siger Per Theisen til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere