Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor sender 1.000 ansatte hjem

Telenor sender nu 1.000 medarbejdere hjem, hvor 500 af dem er tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Efter gårsdagens pressemøde er hjemmearbejde igen blevet et varmt emne.

Det gælder også hos teleselskabet Telenor, der nu vælger at sende 1.000 medarbejdere hjem, skriver BT.

Hjemsendelsen forventes at løbe frem til 5. januar, lyder det. Selskabet vil dog løbende tilpasse retningslinjerne i forhold til anbefalingerne fra myndighederne.

"Sidste gang gik vi ind i det med en vis entusiasme, men den her gang ved vi, hvad vi går ind til. Og det er ikke sjovt," fortæller Telenors hr-direktør Mette Eistrøm Krüger.

Medarbejderne hjemsendes i videst muligt omfang, lyder det. Derfor vil det stadig være muligt at møde ind fysisk, hvis der skulle være behov for det, tilføjer hr-direktøren.Torsdag morgen kunne Computerworld ligeledes fortælle, at KMD nu opfordrer sine medarbejdere til at arbejde hjemmefra.

"I lyset af de nye restriktioner opfordrer vi nu kraftigt vores medarbejdere i KMD til at arbejde hjemmefra efter aftale med deres nærmeste leder," lød det fra hr-direktør i KMD, Michael Steen Holst, i en mail til Computerworld.

Her slog han fast, at selvom der - endnu - ikke er et påbud om hjemmearbejde, ønsker KMD at følge opfordringen og bidrage til at mindske smitten i samfundet.

KMD, der er et af landets største it-selskabet, har omkring 1.700 medarbejdere.

Der skulle pludselig tages stilling til hjemmearbejde igen, da statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde onsdag 8. decembe endnu en gang opfordrede til, at landets virksomheder øger graden af hjemmearbejde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere