Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Billedvirksomhed får nye ejere: Kommer med trecifret millioninvestering

Retouchering og billedbehandlingsspecialisterne Pixelz får nye ejere i trecifret millionsatsning.

Den danske billedbehandlingsspecialist Pixelz kommer på nye hænder.

Det er den svenske kapitalfond Adelis, der med en investering på et trecifret millionbeløb kan kalde sig for den primære aktionær i virksomheden.

“Det er en kæmpe cadeau, at en svensk kapitalfond har lyst til at lægge en investering i os, fordi de simpelthen tror på, at vi kan komme til at eje det her marked. Det betyder noget, at vi får investorer ind med et andet vækstfokus og en anden erfaring globalt,” siger Pixelz-direktør Thomas Ladefoged.

Pixelz er specialiseret i værktøjer til automatisering af retouchering og efterbehandling af fotos til den grafiske industri.

Selskabet blev grundlagt i Bagsværd tilbage i 2011 af tre stiftere, Thomas Kragelund, Janus Matthesen og Tejs Rasmussen.

Selskabet tæller i dag omtrent 380 ansatte fordelt i Europa, USA og Vietnam.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere