Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook sikrer sig rettighederne til ’Meta’-navnet – til en tårnhøj pris

Facebook har sikret sig en afgørende brik i sit verserende navnskifte.

Det sociale medie tog sig et afgørende skridt i sin verserende rebranding fra Facebook til Meta.
I de bestræbelser stod den amerikanske bank ’Meta Financial Group’ i vejen, med sine rettigheder til navnet ’Meta’.

Disse blive nu overdraget til den sociale mediegigant, mod den nette sum af 60 millioner dollar, svarende til knap 400 millioner kroner, skriver finansmediet Forbes.

Handlen foregår som en overdragelse fra Meta Financial Group til Beige Key LLC, en søstervirksomhed til Meta Platforms, som Facebook er blevet en del af.

Facebook koncernens navneforandring til Meta blev annonceret af stifter og administrerende direktør Mark Zuckerberg ved en konference 28. oktober.

Det nye navn skal bidrage til at cementere selskabets skifte mod det såkaldte ’metaverse’, hvor virtual reality og augmented reality vil bidrage med virtuelle udbygning af koncernens sociale medier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere