Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook sikrer sig rettighederne til ’Meta’-navnet – til en tårnhøj pris

Facebook har sikret sig en afgørende brik i sit verserende navnskifte.

Det sociale medie tog sig et afgørende skridt i sin verserende rebranding fra Facebook til Meta.
I de bestræbelser stod den amerikanske bank ’Meta Financial Group’ i vejen, med sine rettigheder til navnet ’Meta’.

Disse blive nu overdraget til den sociale mediegigant, mod den nette sum af 60 millioner dollar, svarende til knap 400 millioner kroner, skriver finansmediet Forbes.

Handlen foregår som en overdragelse fra Meta Financial Group til Beige Key LLC, en søstervirksomhed til Meta Platforms, som Facebook er blevet en del af.

Facebook koncernens navneforandring til Meta blev annonceret af stifter og administrerende direktør Mark Zuckerberg ved en konference 28. oktober.

Det nye navn skal bidrage til at cementere selskabets skifte mod det såkaldte ’metaverse’, hvor virtual reality og augmented reality vil bidrage med virtuelle udbygning af koncernens sociale medier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere