Artikel top billede

(Foto: GN Store Nord)

GN køber digital salgskanal i USA for 625 millioner kroner

GN Hearing, der er en del af GN Store Nord, betaler 625 millioner kroner for en digital salgskanal i USA.

Høreapparat-divisionen i GN Store Nord køber sig nu til en digital salgskanal på det store vigtige amerikanske marked.

GN betaler 625 millioner kroner for 91 procent af selskabet Lively, som blev stiftet i 2018 og forventer at omsætte for 100 millioner kroner i år men med et negativt driftsresultat på 170 millioner kroner. Det skriver Børsen.

GN Hearing har haft en længerevarende relation til selskabet og har leveret produkter til Lively.

Kun fire procent af høreapparatsalget i USA sker online, men GN Hearing tror på, at store forandringer på markedet er på vej.

“Og noget af det, der er interessant ved Lively, er, at to tredjedele af dem, der i dag henvender sig, faktisk ønsker en kombination af en online- og offlineoplevelse. Derfor ser vi en kæmpe mulighed i at kombinere Lively med vores netværk af traditionelle retailere i USA,” siger Gitte Aabo, administrerende direktør for GN Hearing.

GN Hearing har ikke som konkurrenterne egne klinikker i USA, men kunder, der køber et apparat på Lively, vil kunne få hjælp til tilpasning på en af de uafhængige klinikker, som i forvejen sælger GN’s produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere