Artikel top billede

De 250 ansatte i Pleo har nu aktier for en værdi af to milliarder kroner. Den værdi er måske atypisk, men en konsekvens af, hvor godt det er gået i Pleo, fortæller Jeppe Rindom til Børsen. (Foto: Pleo)

Over halvdelen af Pleos ansatte ejer tilsammen to milliarder kroner af virksomheden

Det fremadstormende danske fintech-selskab Pleo beskæftiger en ordentlig flok millionærer. 250 af de 430 ansatte har warrants for tilsammen to milliarder kroner.

Den danske Unicorn-virksomhed Pleo beskæftiger 430 ansatte, og 250 af dem har fået såkaldte warrents som en del af deres løn. Og disse warrents er nu to milliarder værd til sammen. Det skriver Børsen.

Pleo fik i sidste uge tilført ny kapital og er nu værdisat til 31,5 milliarder kroner.

Ifølge Pleo-stifter Jeppe Rindom er det vigtigt for selskabet, at de ansatte er entreprenante og betragter selskabet som deres eget. Og derfor er det naturligt at tilbyde de ansatte at blive aktionærer.

Warrents tilbydes medarbejdere i takt med, at deres anciennitet og ansvar vokser.

“De 250 ansatte i Pleo har nu aktier for en værdi af to milliarder kroner. Den værdi er måske atypisk, men en konsekvens af, hvor godt det er gået i Pleo,” fortæller Jeppe Rindom.

Pleo har også i år tilbudt nogle af de aktionærer i Pleo, som har været med i længst tid, at de kunne sælge nogle af aktierne, og på den konto har Pleo udbetalt cirka 100 millioner kroner.

Det mener Jeppe Rindom også er atypisk, for andre virksomheder tillader først de ansatte at få noget ud af deres ejerandel den dag, selskabet bliver solgt eller noteret på børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere