Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple kan være på vej med megapixel-revolution i den næste iPhone

Den næste iPhone kan stå foran en seriøs kamera-opdatering.

Kameraet i Apples iPhone kan stå foran en massiv megapixel-opgradering i den næste udgave.

Det vurderer Apple-analytikerern Ming-Chi Kuo ifølge mediet Macrumors.

Ming-Chi Kuo er en af de mest brugte Apple-analytikere i verden, og han har normalt vist sig, at have stærker kilder hos virksomhederne i Apples asiatiske forsyningskæder.

Videooptagelser i 8K

Ifølge Ming Chi-Kou oplysninger vil iPhone 14 Pro således blive udstyret med et kamera på hele 48 megapixel, der samtidig vil muliggøre videoptagelse i 8K.

Han vurderer ligeledes, at telefonen kan komme til understøtte billeder i både 48 megapixel og 12 megapixel gennem en proces, der kaldes for pixelbinning.

Her tager kameraet billeder på 48 megapixel i optimale og velbelyste omgivelser, mens kameraet for at sikre optimal billedekvalitet kun skyder billeder på 12 megapixel i omgivelser med lav belysning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere