Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

Danske Valcon køber endnu en virksomhed og runder 1.000 medarbejdere

Endnu engang kan danske Valcon offentliggøre et opkøb af endnu en virksomhed. Det betyder, at Valcon nu kan notere sig en medarbejderstab på 1.000 ansatte.

Konsulenthuset Valcon fortsætter med endnu engang at vokse eksplosivt gennem opkøb af mindre virksomheder.

Det danskstiftede selskab kan nu annoncere sit seneste opkøb af engelske P2 Consulting, der dermed slutter sig til virksomheden.

Med opkøbet runder Valcon samtidig et skarpt hjørne på medarbejderfronten. P2 Consulting har nemlig 200 medarbejdere, som fremover bliver en del af Valcon.

Valcon havde efter sit seneste opkøb i februar 800 medarbejdere, der altså tilsammen med P2 Consultings medarbejdere løber op i 1.000 ansatte.

“Jeg er meget glad for, at P2 slutter sig til os. Vi har kendt P2 i et stykke tid og er meget imponerede over deres resultater og deres medarbejdere. Kombinationen af P2 og Valcon gør det muligt for os at hjælpe vores fælles kunder endnu bedre, og vi kan f.eks. få stor glæde af P2’s solide erfaring indenfor automatisering og digitalisering på tværs af sektorer, som vi har stort fokus på,” lyder det fra Geert van der Goor, der er partner og topchef i Valcon, i en meddelelse.

Hos P2 Consulting glæder man sig også over fremover at blive en del af Valcon, lyder det fra selskabets nuværende topchef Phil Rolfe.

“Vores samtaler har gjort det klart, at vores værdier er meget ens, og at begge virksomheder søger at skabe værdi for kunderne ved at støtte og rådgive dem gennem større transformationer. Vores eksisterende kunder efterspørger mere hjælp til data-, teknologi- og cloud løsninger, som Valcon tilbyder, og vi tror på, at Valcons kunder kommer til at nyde godt af P2’s erfaring med at gennemføre transformationer,” siger han.

Valcon har en lang række af større opkøb bag sig bare i løbet af de foregående måneder.

Senest i februar fusionerede Valcon med datavirksomheden Viqtor Davis.

I december sidste år blev det hollandske konsulenthus, First Consulting, en del af danske Valcon.