Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Få verdens bedste magasiner på din iPad – uden at finde Dankortet frem

Bibliotekernes onlinetjeneste har fået et kæmpe ansigtsløft og gør det nemt at hente hundredvis af de bedste udenlandske magasiner samt tusindvis af e- og lydbøger.

Udenlandske magasiner er som bekendt hundedyre, ofte svære at få fat i og kommer ofte først til Danmark flere uger efter udgivelsen.

Men der findes heldigvis flere tjenester, hvor man kan læse dem online. De danske folkebiblioteker har gennem årene stillet forskellige digitale tjenester til rådighed, hvor man som biblioteksbruger kunne hente og læse magasiner.

Desværre har tjenesterne haft én ting til fælles: De har overvejende være elendigt skruet sammen, ustabile samt svære at finde ud af – og som bruger var det nemt at tabe pusten og give op.

Men i år kom en ny tjeneste til, og den er helt hæderlig. Appen hedder Libby, og det er nemt at finde information om den under eReolen Global på det lokale biblioteks hjemmeside.

Gennem Libby kan man kvit og frit hente seneste udgave foruden hele bagkataloget af udgivelser om alt fra IT og teknologi til gastronomi, film, hjemmesnedkeri, sport, mode, musik og træning.

Blandt titlerne kan nævnes Newsweek, Time, Economist, Macworld, PC World, Rolling Stone, Empire og mange, mange, mange flere. Aktuelt kan man vælge mellem 287 magasiner, hvortil kommer mere end 8.000 e-bøger og 4.000 lydbøger.

Det er både blevet nemmere at logge ind på appen – hvilket bestemt ikke altid var tilfældet med de gamle udgaver! – men også at overskue, hente og læse materiale.

Det lokale bibliotek har sikkert en side om tjenesten, og ellers kan du læse mere på denne side under Københavns Biblioteker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere