Artikel top billede

Få verdens bedste magasiner på din iPad – uden at finde Dankortet frem

Bibliotekernes onlinetjeneste har fået et kæmpe ansigtsløft og gør det nemt at hente hundredvis af de bedste udenlandske magasiner samt tusindvis af e- og lydbøger.

Udenlandske magasiner er som bekendt hundedyre, ofte svære at få fat i og kommer ofte først til Danmark flere uger efter udgivelsen.

Men der findes heldigvis flere tjenester, hvor man kan læse dem online. De danske folkebiblioteker har gennem årene stillet forskellige digitale tjenester til rådighed, hvor man som biblioteksbruger kunne hente og læse magasiner.

Desværre har tjenesterne haft én ting til fælles: De har overvejende være elendigt skruet sammen, ustabile samt svære at finde ud af – og som bruger var det nemt at tabe pusten og give op.

Men i år kom en ny tjeneste til, og den er helt hæderlig. Appen hedder Libby, og det er nemt at finde information om den under eReolen Global på det lokale biblioteks hjemmeside.

Gennem Libby kan man kvit og frit hente seneste udgave foruden hele bagkataloget af udgivelser om alt fra IT og teknologi til gastronomi, film, hjemmesnedkeri, sport, mode, musik og træning.

Blandt titlerne kan nævnes Newsweek, Time, Economist, Macworld, PC World, Rolling Stone, Empire og mange, mange, mange flere. Aktuelt kan man vælge mellem 287 magasiner, hvortil kommer mere end 8.000 e-bøger og 4.000 lydbøger.

Det er både blevet nemmere at logge ind på appen – hvilket bestemt ikke altid var tilfældet med de gamle udgaver! – men også at overskue, hente og læse materiale.

Det lokale bibliotek har sikkert en side om tjenesten, og ellers kan du læse mere på denne side under Københavns Biblioteker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere