Artikel top billede

Podcasts: Her finder du virkeligt gode titler eller bliver selv en bedre producent

Tusindvis af anmeldelser og søgning på kategorier og nøgleord på Podchaser gør det nemt at finde internationale podcasts af virkelig høj kvalitet. Tilsvarende gør et enormt antal guides siden nyttig, hvis du selv producerer eller anvender podcasts i professionel sammenhæng.

Udbuddet af podcasts er eksploderet de seneste år, og det enorme udvalg gør det fysisk umuligt at overskue eller lytte til alt.

Så har man ikke allerede anbefalinger at gå efter, kan det være svært at skelne guld fra grus. Eller undgå at spilde timer på at lytte til serier, der helt enkelt bare ikke er særligt gode.

Her er der ingen vej uden om Podchaser, der samler information om tusindvis af podcasts efter emner og nøgleord.

Det kan man naturligvis også finde med Google. Men det, der gør Podchaser interessant, er at brugerne efterlader deres anmeldelser af serier, de har lyttet til – og det samme kan man også selv gøre, hvis man har lyst.

Hermed bliver det nemmere at vurdere, om en bestemt titel er værd at give en chance, og Podchaser opfylder dermed omtrent samme funktion for podcast som Goodreads for bøger eller IMDB for serier og film.

Man kan også finde toplister indenfor bestemte emnekategorier eller søge på tags efter eget valg. Ligesom det ofte kan svare sig at kaste et blik på nogle af de favoritlister, andre brugere har oprettet.

Eneste virkelige ulempe ved Podchaser er, at den er stærkt orienteret mod den engelsktalende verden. Det er jo trods alt også her, de fleste brugere befinder sig.

Man kan sagtens finde alle de populære danske podcasts derinde – også på tværs af platforme som Spotify, Podimo og de gratis serier på eksempelvis Apple podcasts. Der er bare meget sjældent nogen, der anmelder de danske titler. Så er man primært orienteret mod podcasts fra kongeriget, må man kigge andre steder hen. Men ellers er Podchaser absolut et besøg værd.

Tjenesten har også en række funktionaliteter for de, der bruger podcasts i professionel sammenhæng – blandt andet et enormt antal artikler om produktion, idégenerering, annoncering, om at øge opmærksomheden hos sin målgruppe og meget, meget mere. Så beskæftiger man sig blot marginalt med podcasts, er siden helt enkelt en guldgrube af viden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere