Artikel top billede

Podcasts: Her finder du virkeligt gode titler eller bliver selv en bedre producent

Tusindvis af anmeldelser og søgning på kategorier og nøgleord på Podchaser gør det nemt at finde internationale podcasts af virkelig høj kvalitet. Tilsvarende gør et enormt antal guides siden nyttig, hvis du selv producerer eller anvender podcasts i professionel sammenhæng.

Udbuddet af podcasts er eksploderet de seneste år, og det enorme udvalg gør det fysisk umuligt at overskue eller lytte til alt.

Så har man ikke allerede anbefalinger at gå efter, kan det være svært at skelne guld fra grus. Eller undgå at spilde timer på at lytte til serier, der helt enkelt bare ikke er særligt gode.

Her er der ingen vej uden om Podchaser, der samler information om tusindvis af podcasts efter emner og nøgleord.

Det kan man naturligvis også finde med Google. Men det, der gør Podchaser interessant, er at brugerne efterlader deres anmeldelser af serier, de har lyttet til – og det samme kan man også selv gøre, hvis man har lyst.

Hermed bliver det nemmere at vurdere, om en bestemt titel er værd at give en chance, og Podchaser opfylder dermed omtrent samme funktion for podcast som Goodreads for bøger eller IMDB for serier og film.

Man kan også finde toplister indenfor bestemte emnekategorier eller søge på tags efter eget valg. Ligesom det ofte kan svare sig at kaste et blik på nogle af de favoritlister, andre brugere har oprettet.

Eneste virkelige ulempe ved Podchaser er, at den er stærkt orienteret mod den engelsktalende verden. Det er jo trods alt også her, de fleste brugere befinder sig.

Man kan sagtens finde alle de populære danske podcasts derinde – også på tværs af platforme som Spotify, Podimo og de gratis serier på eksempelvis Apple podcasts. Der er bare meget sjældent nogen, der anmelder de danske titler. Så er man primært orienteret mod podcasts fra kongeriget, må man kigge andre steder hen. Men ellers er Podchaser absolut et besøg værd.

Tjenesten har også en række funktionaliteter for de, der bruger podcasts i professionel sammenhæng – blandt andet et enormt antal artikler om produktion, idégenerering, annoncering, om at øge opmærksomheden hos sin målgruppe og meget, meget mere. Så beskæftiger man sig blot marginalt med podcasts, er siden helt enkelt en guldgrube af viden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere