Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: youtube.com)

Læk på læk på læk: Det pibler med nyt om Samsungs nye S-topmobil

Samsung Galaxy S21 FE er efterhånden en slet skjult hemmelighed - her er hvad vi ved, om Samsungs nye toptelefon.

Der er efterhånden ikke meget, som vi ikke ved om Samsungs næste flagskibstelefon.

Efter ugevis med læk fra flere sider af, blandt andet fra selskabet selv, er det blevet til to deciderede indtryksvideoer af det, der skal være den næste S-toptelefon fra selskabet: Samsung Galaxy S21 FE.

Selvom klodens mobilproducent tidligere har bevist, at det kan holde på en hemmelighed omkring lanceringen af eksempelvis sine foldetelefoner, som entusiastmediet Sammobile noterer, så er nyheden S21 FE altså så godt som ude.

Små forskelle

S21 FE vil efter alle læk at dømme minde meget om sin forgænger fra 2020, Galaxy S20 FE, ved at være en lettere modificeret variant af sin S20 forgænger.

I forhold til S21, vil S21 FE dog byde på en lidt større skærm, der strækker sig over 6,4 tommer i stedet for 6,2 i S21. Her er dog 120 Hz frekvenser at få i begge telefoner.

Processoren bliver en Exynos 2100 med et 5G-modem i sidevognen, ligesom i S21. Til gengæld er der sparet lidt på ram’en, her tilbydes blot seks gigabyte mod otte i forårets topmodel fra Samsung. Med den anden hånd giver Samsung dog et større batteri på 4.500 mAh fremfor 4.000 mAh ifølge det lækkede teknikblad fra netmediet GSMArena.

Brugeroplevelsen vil derfor også med al forventelighed være nærmest identisk på de to telefoner, da S21 FE bliver født med Android 12 og Samsungs OneUI 4.0, som i skrivende stund kan hentes til Samsung Galaxy S21.

Ringere kameraevner

Der, hvor forskellen mellem de to telefoner vil være mest synlig, er i kameraanordningen.

Her sigtes nemlig lidt lavere i S21, hvor der tilbydes en kameratrio på bagsiden, med mindre og mindre højopløste sensorer.

Standard- og ultravidvinkelkameraet forbliver begge på 12 megapixel modul, men telefoto-anordningen går fra at være en 64 megapixel sensor med avancerede digitale zoomevner til at være en beskeden otte megapixel-anordning.

Lavere pris og lige om hjørnet

Samsung S21 FE bliver altså en mobil, der på mange måder kan måle sig med sin forgænger fra foråret.

Prismæssigt bliver den med al sandsynlighed søsat til en lidt lavere pris.

Mens S21 debuterede ved 799 amerikanske dollar, viser en lækket salgsannonce fra den amerikanske retailkæde Walmart, at S21 FE vil kunne fås fra 699 amerikanske dollar, skriver finansmediet Business Standard.

Hvornår Samsung officielt vil løfte sløret for Galaxy S21 FE er uvist, men meget peger på, at der vil blive offentliggjort noget op til elektronikmessen CES 2022, som åbner portene 5. januar 2022.

Herunder kan du se, en af de første videoer, hvor S21 FE præsenteres.