Artikel top billede

Podcast: Hvem skal op ad muren når revolutionen kommer?

Gennem hele livet har den verdenskendte amerikanske podcastvært Mike Duncan beskæftiget sig med moderne politiske revolutioner, og det er der kommet 11 sæsoner ud af.

Overivrige marketingfolk kan undertiden finde på at sige, at et eller andet er en ”revolution.” Med få undtagelser er det naturligvis noget vrøvl, og i bakspejlet vil langt de fleste produkter fremstå præcis lige så revolutionerende som daggammel mælk.

Dertil kommer, at revolutioner i ordets egentlige forstand er noget med en samfundsorden, der væltes rundt og mennesker, der stilles op af en mur eller lægges pænt til rette i guillotinen og venter på, at øksen falder. Egentlig ikke særlig rart, når det kommer til stykket.

Men revolutioner kan også være katalysator for positiv forandring, hvilket naturligvis er lettere at se på afstand, end når man står i den forkerte ende af et riffelløb.

Det er endda emnet for en hel podcastserie udarbejdet af en af verdens mest aflyttede podcastværter- og tilrettelæggere, nemlig amerikanske Mike Duncan.

Serien hedder helt enkelt Revolutions, kan findes overalt hvor man ellers finder sine podcasts, og Duncan har produceret 11 sæsoner.

Her kommer han omkring politiske revolutioner i moderne tid, hvilket omfatter bl.a. den franske, amerikanske og russiske revolution. Men her er også sæsoner om mindre kendte af slagsen, herunder den engelske, haitianske og mexicanske.

Hvert afsnit varer cirka ti minutter, hvilket gør det muligt at tage alle de historiske omvæltninger i små (økse)hug.

Titel: Revolutions / Kan findes på de fleste podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere