Artikel top billede

Podcast: Hvem skal op ad muren når revolutionen kommer?

Gennem hele livet har den verdenskendte amerikanske podcastvært Mike Duncan beskæftiget sig med moderne politiske revolutioner, og det er der kommet 11 sæsoner ud af.

Overivrige marketingfolk kan undertiden finde på at sige, at et eller andet er en ”revolution.” Med få undtagelser er det naturligvis noget vrøvl, og i bakspejlet vil langt de fleste produkter fremstå præcis lige så revolutionerende som daggammel mælk.

Dertil kommer, at revolutioner i ordets egentlige forstand er noget med en samfundsorden, der væltes rundt og mennesker, der stilles op af en mur eller lægges pænt til rette i guillotinen og venter på, at øksen falder. Egentlig ikke særlig rart, når det kommer til stykket.

Men revolutioner kan også være katalysator for positiv forandring, hvilket naturligvis er lettere at se på afstand, end når man står i den forkerte ende af et riffelløb.

Det er endda emnet for en hel podcastserie udarbejdet af en af verdens mest aflyttede podcastværter- og tilrettelæggere, nemlig amerikanske Mike Duncan.

Serien hedder helt enkelt Revolutions, kan findes overalt hvor man ellers finder sine podcasts, og Duncan har produceret 11 sæsoner.

Her kommer han omkring politiske revolutioner i moderne tid, hvilket omfatter bl.a. den franske, amerikanske og russiske revolution. Men her er også sæsoner om mindre kendte af slagsen, herunder den engelske, haitianske og mexicanske.

Hvert afsnit varer cirka ti minutter, hvilket gør det muligt at tage alle de historiske omvæltninger i små (økse)hug.

Titel: Revolutions / Kan findes på de fleste podcasttjenester
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Value Stream Lead

Shure Scandinavia A/S

DevOps Developer with Ambitions
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere