Artikel top billede

Streaming: Mere iskoldt had på den uendelige togrejse

Sæson tre af Snowpiecer har snart premiere på Netflix, og det tegner til endnu mere åben krig, men også håb om noget, der minder om en fremtid udenfor de 994 vogne.

Tog er i store træk en udmærket transportform, der dog undertiden kan have et lidt anstrengt forhold til tidsplaner.

Det mest belastende kan dog være at skulle dele den begrænsede plads med irriterende medpassagerer. Men render man ind i virkeligt udfordrende typer kan man altid glæde sig over, at rejsen før eller siden får en ende.

Sådan er det ikke i Snowpiecer, et 16 kilometer langt tog, der non-stop kører verden rundt på et snirklet og mere end 300.000 kilometer langt spor efter en global klimakatastrofe, der har efterladt kloden iskold og ubeboelig.

Flere af de rejsende er morderiske psykopater, og kommer man på kant med ledelsen, risikerer man at få stukket sin arm udenfor. Her fryser den øjeblikkelig til is i den ekstremt kolde luft – og splintres dernæst med en mukkert af en sadistisk sikkerhedsvagt.

Så er S-toget alligevel at foretrække, selv i myldretiden.

Den 25. januar har sæson 3 af Snowpiecer premiere på Netflix, og her er det måske på sin plads med en spoileralert.

Den benhårde klassekamp, som har præget toget siden sæson ét, er nu afløst af åben krig mellem den magtgale Mr. Wilford (Sean Bean) og Layton (Daveed Diggs).

I mellemtiden er Melanie (Jennifer Connelly) efterladt i – og har måske igen forladt – en øde forskningsstation for at undersøge, om kloden endelig er ved at varme op igen.

Det hører vi meget mere om i sæson tre, og baseret på nyeste trailer ser det også ud som om, at der ganske vist er håb, men også at magtkampen fortsætter.

Det skal nok blive ubehageligt. Eller, som en af de medvirkende konstaterer: ”Another day, another near death experience, right?”

Titel: Snowpiercer / Kan ses på Netflix, sæson 3 har premiere 25. januar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere