Artikel top billede

Streaming: Mere iskoldt had på den uendelige togrejse

Sæson tre af Snowpiecer har snart premiere på Netflix, og det tegner til endnu mere åben krig, men også håb om noget, der minder om en fremtid udenfor de 994 vogne.

Tog er i store træk en udmærket transportform, der dog undertiden kan have et lidt anstrengt forhold til tidsplaner.

Det mest belastende kan dog være at skulle dele den begrænsede plads med irriterende medpassagerer. Men render man ind i virkeligt udfordrende typer kan man altid glæde sig over, at rejsen før eller siden får en ende.

Sådan er det ikke i Snowpiecer, et 16 kilometer langt tog, der non-stop kører verden rundt på et snirklet og mere end 300.000 kilometer langt spor efter en global klimakatastrofe, der har efterladt kloden iskold og ubeboelig.

Flere af de rejsende er morderiske psykopater, og kommer man på kant med ledelsen, risikerer man at få stukket sin arm udenfor. Her fryser den øjeblikkelig til is i den ekstremt kolde luft – og splintres dernæst med en mukkert af en sadistisk sikkerhedsvagt.

Så er S-toget alligevel at foretrække, selv i myldretiden.

Den 25. januar har sæson 3 af Snowpiecer premiere på Netflix, og her er det måske på sin plads med en spoileralert.

Den benhårde klassekamp, som har præget toget siden sæson ét, er nu afløst af åben krig mellem den magtgale Mr. Wilford (Sean Bean) og Layton (Daveed Diggs).

I mellemtiden er Melanie (Jennifer Connelly) efterladt i – og har måske igen forladt – en øde forskningsstation for at undersøge, om kloden endelig er ved at varme op igen.

Det hører vi meget mere om i sæson tre, og baseret på nyeste trailer ser det også ud som om, at der ganske vist er håb, men også at magtkampen fortsætter.

Det skal nok blive ubehageligt. Eller, som en af de medvirkende konstaterer: ”Another day, another near death experience, right?”

Titel: Snowpiercer / Kan ses på Netflix, sæson 3 har premiere 25. januar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere