Artikel top billede

Hitspillet Grand Theft Auto V kommer nu i familie med Farmville og Words with Friends, når Take Two og Zynga fremover slår pjalterne sammen. (Foto: Take Two)

Kæmpefusion i spilbranchen: Opkøber for over 80 milliarder kroner

En kæmpespiller konsoliderer sig og bliver ny mastodont i spilbranchen.

To af klodens allerstørste spilvirksomheder står til at smelte sammen efter at spilgiganten Take Two nu offentliggør sine planer om at opkøbe mobilspilsgiganten Zynga.

Handlen vurderes til at løbe i sammenlagt 12,7 milliarder dollar, eller godt 83 milliarder, skriver netmediet Techcrunch.

Hermed vil en ny spil-mastodont blive til med populære spil-sagaer fra den ene side med Grand Theft Auto-universet og Zyngas kæmpe portefølje af mobilfokuserede spil som Farmville, Empires& Puzzles, Words with Friends og mange flere.

”Ved at forene Zynga’s ekspertise indenfor mobile og next-generations platforme med Take Twos klasseledende eksekvering og intellektuelle rettigheder styrkes vores mission om at bringe verdenen sammen over spil mens der genereres signifikant vækst og synergier sammen,” lyder det fra Zyngas CEO, Frank Gibeau.

Handlen forventes at genere 100 millioner dollar alene igennem synergier, vurderer virksomhederne.

Selve handlen forventes at være gennemført inden udgangen af første kvartal 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere