Artikel top billede

Hitspillet Grand Theft Auto V kommer nu i familie med Farmville og Words with Friends, når Take Two og Zynga fremover slår pjalterne sammen. (Foto: Take Two)

Kæmpefusion i spilbranchen: Opkøber for over 80 milliarder kroner

En kæmpespiller konsoliderer sig og bliver ny mastodont i spilbranchen.

To af klodens allerstørste spilvirksomheder står til at smelte sammen efter at spilgiganten Take Two nu offentliggør sine planer om at opkøbe mobilspilsgiganten Zynga.

Handlen vurderes til at løbe i sammenlagt 12,7 milliarder dollar, eller godt 83 milliarder, skriver netmediet Techcrunch.

Hermed vil en ny spil-mastodont blive til med populære spil-sagaer fra den ene side med Grand Theft Auto-universet og Zyngas kæmpe portefølje af mobilfokuserede spil som Farmville, Empires& Puzzles, Words with Friends og mange flere.

”Ved at forene Zynga’s ekspertise indenfor mobile og next-generations platforme med Take Twos klasseledende eksekvering og intellektuelle rettigheder styrkes vores mission om at bringe verdenen sammen over spil mens der genereres signifikant vækst og synergier sammen,” lyder det fra Zyngas CEO, Frank Gibeau.

Handlen forventes at genere 100 millioner dollar alene igennem synergier, vurderer virksomhederne.

Selve handlen forventes at være gennemført inden udgangen af første kvartal 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere