Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Tidligere Mærsk-CIO Torben Ruberg på vej med flere nye projekter: Det skal han i gang med hos europæisk flygigant

Torben Ruberg forlod sidste år jobbet som CIO hos Maersk Tankers til fordel for samme job i reservedelskæmpen Satair. I løbet af de første fire måneder har han sat gang i en række nye projekter hos selskabet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs mere om, hvad den danske top-CIO nu skal i gang med
  • Se hvilke opgaver Torben Ruberg skal arbejde på hos Satair
638
3:15 min
For fire måneder siden sagde Torben Ruberg farvel til jobbet som CIO hos Maersk Tankers efter tre og et halvt år på posten.

I stedet er han blevet CIO hos flyvirksomheden Satair, der er et datterselskab ejet af den europæiske flyproducent Airbus.

“Det giver mig super god energi at starte forfra – at se en ny virksomhed med nye øjne og at bringe mine kompetencer og erfaringer i spil i en ny kontekst. Og der er nok at tage fat på uanset, om det gælder interaktionen med vores kunder, eller om det er optimeringen af vores processer. Det er alle sammen enormt vigtige elementer i vores samlede serviceydelse,” siger Torben Ruberg om sit nye job.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Helt ny dansk software skal hjælpe det offentlige med at afsløre udbudsfusk: "Gennem tiden har der været eksempler på meget skadelige karteller i offentlige udbud"
CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?