Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Crypto.com stopper for udbetalinger efter mistænkelig aktivitet

Den store crypto-børs satte udbetalinger på pause i 12 timer efter mistænkelig aktivitet på en række konti.

Crypto.com, en af de store cryptovaluta-børser, satte i en periode på 12 timer al udbetaling på pause.

Det skete efter mistænkelig aktivitet, hvor en række brugere rapporterede, at de fik drænet midler fra deres konti - typisk var disse transaktioner i størrelsesordenen flere tusinde dollar ad gangen.

Det skriver Zdnet.

"Vi har et lille antal brugere, der rapporterer mistænkelig aktivitet på deres konti. Vi sætter udbetalinger på pause snart, da vores team undersøger det. Alle midler er sikre," tweetede børsen mandag eftermiddag.

Crypto.com har efterfølgende opfordret sine brugere til at nulstille to-faktor-godkendelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere