Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Danske Bank frygter at blive ramt af russisk cyberkrig

I en cyberkrig mellem verdens stormagter kan kritisk infrastruktur som danske banker ende i skudlinjen, og blive misbrugt af parterne, lyder advarslen fra Danske Bank.

Virksomheder i hele landet, der driver kritisk infrastruktur risikerer at blive ramt af cyberangreb, der ikke bare handler om at lægge virksomheden ned.

Danske banke risikerer, at lande angriber dem i en eventuel cyberkrig, der skal forsøge at destabilisere Danmark og de vestlige lande, lyder det fra it-sikkerhedschef i Danske Bank, Lance McGrath.

Det skriver Børsen.

Krisen mellem Ukraine og Rusland har placeret de Europæiske lande i skudlinjen mellem en konflikt mellem verdens stormagter, og den kan hurtigt ramme Danske Bank, mener bankens sikkerhedschef.

“Danske Bank vil formentlig ikke blive angrebet i en regulær cyberkrig, men kan alligevel ende med at blive et offer, hvis danske offentlige institutioner bliver angrebet og det spreder sig derfra,” siger Lance McGrath til avisen.

Computerworld har også for nyligt beskrevet, hvordan en konflikt i Østeuropa kan få store konsekvenser for danske virksomheder, der har outsourcet ressourcer til Ukraine.

Forsvarets Efterretningstjeneste, FE, har i sin seneste trusselsvurdering understreget truslen.

Her advarer man mod, at danske virksomheder med aktiviteter i Ukraine skal være særligt opmærksom på følgevirksomheder fra angreb, der er målrettet virksomheder uden for Danmark.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere