Artikel top billede

(Foto: Bobby Anwar /)

Blev kåret som Danmarks bedste Microsoft-partner for et år siden - nu skal Delegate give stafetten videre: "Vi har fået sindssygt meget ud af det. Det har været fantastisk"

Microsoft Partner Awards 2022: Det er et år siden, at Delegate vandt prisen som årets partner ved Microsoft Partner Awards. Om få timer går det løs igen, når Microsoft kårer Danmarks bedste partnere 2022. Og prisen har haft stor betydning for selskabet, fortæller partner i Delegate, Peter Østergaard. "2021 er by far vores bedste år nogensinde, og prisen har helt klart bidraget." Se her hvordan.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Det har Delegate fået ud af at være årets danske Microsoft-partner.
  • Læs interview med partner i selskabet, Peter Østergaard.
672
3:30 min
Microsoft Partner Awards 2022: Om få timer løber Microsoft Partner Awards ad stablen, og det betyder, at den eftertragtede titel som årets partner igen er i spil efter et år, hvor titlen har tilhørt Delegate.

Sidste år foregik begivenheden virtuelt som følge af coronapandemien, og Delegates tre partnere modtog derfor prisen foran Delegates hovedkontor i en forproduceret video.

I år er det igen muligt at holde begivenheden fysisk i Microsofts hovedkvarter i Lyngby, og Delegate har derfor muligvis sidste dag med titlen som årets partner.

For selskabet har det haft stor betydning at kunne bære titlen som Danmarks bedste Microsoft-partner gennem hele året, fortæller partner i virksomheden, Peter Østergaard.

"Vi har fået sindssygt meget ud af det. Det har været fantastisk," siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk boligsite får påbud efter alvorligt brud på GDPR for brug af omstridt Facebook-værktøj

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft står over for GDPR-bøde på flere milliarder kroner for LinkedIn-annoncer

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft og Apple i intens konkurrence om at have det bedste image blandt de danske it-kunder: Her er de 10 mest populære it-selskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter