Artikel top billede

(Foto: Kristoffer Ingemand)

KMD, Inspari, Columbus, Fellowmind og flere andre hædret: Her er Danmarks bedste Microsoft-partnere i særlige kategorier

Microsoft Partner Award 2022: 23 partnere har kæmpet om i alt 12 priser ved awardshowet i Lyngby, og nu er vinderne endelig på plads. Blandt andet KMD, Inspari, Columbus, Delegate og Fellowmind vinder kategorier.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se alle årets bedste Microsoft-partnere
  • Læs mere om priserne
  • Læs, hvordan eventet foregik
439
2:15 min
Microsoft Partner Awards: Det har fløjet rundt med kram, skulderklap, highfives og hænder i vejret ved Microsoft Danmarks hovedkvarter i Lyngby torsdag aften. Og det er der en særlig grund til.

Toppen af de danske Microsoft-partnere er nemlig samlet for at modtager anerkendelse ved Microsoft Partner Awards, som afholdes en gang om året, og hver gang en vinder annonceres er der glæde og klapsalver, mens vinderne bevæger sig fra rundbordet op mod scenen for at sige tak.

I alt er 23 partnere nået igennem nøglehullet. Det har udløst en invitation til arrangementet, hvor de skulle kæmpe om de 12 priser.

Til stede var de mange partnere samt topledelsen i Microsoft, som står for begivenheden. Microsoft Danmarks nye direktør for Global Partner Solutions, Morten Kvist Thomsen, havde værtsrollen ved arrangementet sammen med journalist Louise Wolff.

"Partnerne betyder alt for Microsoft!" sagde Morten Kvist Thomsen fra scenen, lige inden priserne begyndte at blive uddelt.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter