Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Vinterferie: Tag familien med på arktisk mission

Nationalmuseet skruer ned for varmen og op for isbjørn og slædehund.

Der er en ubetinget mangel sne og frost udenfor, selv om kalenderen viser februar og der er vinterferie lige om lidt. Men med Nationalmuseets ferieaktivitet kan man i det mindste forestille sig, at der er rigtig dejligt slædehundekoldt.

12.-20. februar mellem kl. 11 og 15 holder museet åbent for Mission Nordlys, hvor børnefamilier kan hjælpe en ekspeditionsleder med at fange den største isbjørn i Arktis midt i en snestorm og håbe at se nordlys undervejs.

Man får hjælp af en fanger, en åndemaner og Havets Mor og skal træffe en række valg, der bestemmer historiens gang.

Besøgende kan også smage fiskesuppe, kaste med harpun eller prøve den nye kedsomhedsknap, der får en isbjørn til at tale. Lørdag og søndag er der også rundvisning, hvor man kan høre meget mere om Arktis’ oprindelige folk.

Den grundlæggende idé er at lade besøgende opleve dele af Arktis, som det tog sig ud, da Knud Rasmussen og hans ekspeditionsdeltagere drog ud på historiens største slæderejse for 100 år siden.

Hvilket for øvrigt også er en historie, der har en fremtrædende plads i det omfattende og meget flotte værk om dansk ekspeditionshistorie, der udkom for nylig.

Læs mere om ferieaktiviteterne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere