Artikel top billede

Vinterferie: Tag familien med på arktisk mission

Nationalmuseet skruer ned for varmen og op for isbjørn og slædehund.

Der er en ubetinget mangel sne og frost udenfor, selv om kalenderen viser februar og der er vinterferie lige om lidt. Men med Nationalmuseets ferieaktivitet kan man i det mindste forestille sig, at der er rigtig dejligt slædehundekoldt.

12.-20. februar mellem kl. 11 og 15 holder museet åbent for Mission Nordlys, hvor børnefamilier kan hjælpe en ekspeditionsleder med at fange den største isbjørn i Arktis midt i en snestorm og håbe at se nordlys undervejs.

Man får hjælp af en fanger, en åndemaner og Havets Mor og skal træffe en række valg, der bestemmer historiens gang.

Besøgende kan også smage fiskesuppe, kaste med harpun eller prøve den nye kedsomhedsknap, der får en isbjørn til at tale. Lørdag og søndag er der også rundvisning, hvor man kan høre meget mere om Arktis’ oprindelige folk.

Den grundlæggende idé er at lade besøgende opleve dele af Arktis, som det tog sig ud, da Knud Rasmussen og hans ekspeditionsdeltagere drog ud på historiens største slæderejse for 100 år siden.

Hvilket for øvrigt også er en historie, der har en fremtrædende plads i det omfattende og meget flotte værk om dansk ekspeditionshistorie, der udkom for nylig.

Læs mere om ferieaktiviteterne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?