Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

NemID ramt af driftsproblemer – flere hjemmesider påvirket

NemID er ramt af et nedbrud, som påvirker adgangen til flere offentlige hjemmesider. Blandt andet kan det være svært at se svaret på sin coronatest.

Det kan i øjeblikket være svært at komme ind på de sædvanlige offentlige hjemmesider, som kræver godkendelse med NemID.

Der er nemlig i øjeblikket driftsproblemer med Nemlog-in, hvilket fører til fejl og ustabile forbindelser. Det fremgår af Digitalisering.dk.

Fejlen skaber problemer for Sundhedsstyrelsens områder og andre webservices, og ifølge Ekstra Bladet er der tale om problemer med de offentlige hjemmesider Sundhed.dk, borger.dk og coronaprover.dk.

Digitaliseringsstyrelsen arbejder i øjeblikket på at løse problemet, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere