Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

NemID ramt af driftsproblemer – flere hjemmesider påvirket

NemID er ramt af et nedbrud, som påvirker adgangen til flere offentlige hjemmesider. Blandt andet kan det være svært at se svaret på sin coronatest.

Det kan i øjeblikket være svært at komme ind på de sædvanlige offentlige hjemmesider, som kræver godkendelse med NemID.

Der er nemlig i øjeblikket driftsproblemer med Nemlog-in, hvilket fører til fejl og ustabile forbindelser. Det fremgår af Digitalisering.dk.

Fejlen skaber problemer for Sundhedsstyrelsens områder og andre webservices, og ifølge Ekstra Bladet er der tale om problemer med de offentlige hjemmesider Sundhed.dk, borger.dk og coronaprover.dk.

Digitaliseringsstyrelsen arbejder i øjeblikket på at løse problemet, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere