Artikel top billede

(Foto: PR)

Apple hæver lønnen for ansatte i USA

Visse ansatte hos Apple i USA kan se frem til en lønfremgang på op til 10 procent.

Apple hæver lønnen for mange af sine amerikanske detailansatte i selskabets butikker samt salgspersonel, skriver Bloomberg.

Der er tale om en lønforhøjelse på mellem to og 10 procent afhængigt af butikkens placering og den ansattes rolle. Stigningerne gælder også for Apples supporttjeneste Geniusbar.

Lønstigningen sker som følge af situationen på det amerikanske arbejdsmarked, forventningerne om inflation og utilfredshed blandt de ansatte vedrørende arbejdsforholdene under pandemien.

Det er ikke alle arbejdere, der vil modtage lønforhøjelsen, og ikke alle butikker er blevet informeret endnu, men det fremgår ikke konkret, hvilke butikker, der er tale om, skriver mediet.

Lønforhøjelserne vil ifølge Bloomberg træde i kraft i denne måned og er separeret fra den sædvanlige årlige lønforhøjelse.

Sidste september gav Apple deres ansatte en engangsbonus på 1000 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere