Artikel top billede

(Foto: PR)

Apple hæver lønnen for ansatte i USA

Visse ansatte hos Apple i USA kan se frem til en lønfremgang på op til 10 procent.

Apple hæver lønnen for mange af sine amerikanske detailansatte i selskabets butikker samt salgspersonel, skriver Bloomberg.

Der er tale om en lønforhøjelse på mellem to og 10 procent afhængigt af butikkens placering og den ansattes rolle. Stigningerne gælder også for Apples supporttjeneste Geniusbar.

Lønstigningen sker som følge af situationen på det amerikanske arbejdsmarked, forventningerne om inflation og utilfredshed blandt de ansatte vedrørende arbejdsforholdene under pandemien.

Det er ikke alle arbejdere, der vil modtage lønforhøjelsen, og ikke alle butikker er blevet informeret endnu, men det fremgår ikke konkret, hvilke butikker, der er tale om, skriver mediet.

Lønforhøjelserne vil ifølge Bloomberg træde i kraft i denne måned og er separeret fra den sædvanlige årlige lønforhøjelse.

Sidste september gav Apple deres ansatte en engangsbonus på 1000 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere