Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft frigiver opdatering til app-udviklingsværktøj

Softwareudviklingsprogrammet Windows App SDK skal nu opdateres til næste version, annoncerer Microsoft.

Windows App SDK, som står for software development kit, bliver snart opgraderet til version 1.1.

Det meddeler Microsoft i et blogpost.

Det fremgår, at Microsoft på kort sigt planlægger at udsende eksperimentalversionen af den nye opdatering, Windows App SDK 1.1 Experimental, hvorefter den endelige Windows App SDK 1.1 GA kommer i slutningen af andet kvartal.

I løbet af næste år, vil der komme flere teknologier til programmet, såsom multi-window support og push-meddelelser.

SDK er et program, som bruges til at bygge og sende Windows desktop-apps med Windows 10 og Windows 11. Windows App SDK kan blandt andet bruges med en .NET 5+ app samt WinUI 3 og WebView2 til moderne UI-udvikling.

Windows App SDK inkluderer følgende funktioner: WinUI 3, Tekstgengivelse (DWrite Core), Ressourcestyring (MRT Core), Appens livscyklus (App-instancing, Rich Activation, Power Management), Windowing, C# skabeloner og C++ skabeloner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere