Artikel top billede

(Foto: Alexander Haslund)

Microsofts venturefond laver første tilføjelse til porteføljen i år – se de seneste fem her

Microsofts venturefond M12, der blandt andet ejer en andel i quiz-app’en Kahoot, har foretaget endnu en investering inden for AI.

Microsofts venturefond M12 har tilføjet et nyt selskab til porteføljen, da fonden har investeret i New York-selskabet Wallaroo, som beskrives som en virksomhedsplatform for kunstig intelligens og machine learning.

Det fremgår af M12’s hjemmeside.

"Et af mine yndlingsaspekter af diligence-processen er at tale med en startups kunder. Når en kunde er synligt begejstret for at tale om en virksomheds produkt under et referenceopkald, er det altid et godt tegn," skriver Priyanka Mitra, der har titlen principal hos M12, i meddelelsen.

Da M12 går efter softwarevirksomheder i det tidlige stadie, passer Wallaroo godt ind med sine fokusområder.

"Wallaroo falder inden for det nye område af Machine Learning Operations, eller ‘MLO’er’. MLO’er anvender Devops-principper såsom kontinuerlig integration, levering og implementering for at øge effektiviteten og effektiviteten af ​​maskinlærings-workflow og for at gøre det lettere for virksomheder at bygge og skalere maskinlæringsmodeller," skriver Priyanka Mitra i meddelelsen.

Det er planen, at Wallaroo skal bruge finansieringen på at opbygge deres team og accelerere produktudvikling, udvikle deres community-udgave, investere i go-to-market og udvide deres kundebase på virksomheds- og udviklerniveau, fremgår det.

Investeringens beløb fremgår ikke.

Seneste investeringer

Wallaroo er M12’s første tilføjelse til porteføljen i år, men fonden har investeringer i omkring 100 virksomheder, herunder quiz-appen Kahoot.

Inden Wallaroo var den seneste tilføjelse NFT-virksomheden Palm NFT Studio i december 2021.

Før da var det Blackshark.ai, som arbejder med 3D-modeller af jordens overflade, tilbage i november 2021.

Tilbage i september investerede fonden i Growthspace, som arbejder med e-læring og Truepic, som laver software inden for sikkerhed i forhold til deepfakes og billedmanipualtion.

M12 har kontorer i San Francisco, Seattle, London, Tel Aviv og Bengaluru.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere