Artikel top billede

(Foto: Alexander Haslund)

Microsofts venturefond laver første tilføjelse til porteføljen i år – se de seneste fem her

Microsofts venturefond M12, der blandt andet ejer en andel i quiz-app’en Kahoot, har foretaget endnu en investering inden for AI.

Microsofts venturefond M12 har tilføjet et nyt selskab til porteføljen, da fonden har investeret i New York-selskabet Wallaroo, som beskrives som en virksomhedsplatform for kunstig intelligens og machine learning.

Det fremgår af M12’s hjemmeside.

"Et af mine yndlingsaspekter af diligence-processen er at tale med en startups kunder. Når en kunde er synligt begejstret for at tale om en virksomheds produkt under et referenceopkald, er det altid et godt tegn," skriver Priyanka Mitra, der har titlen principal hos M12, i meddelelsen.

Da M12 går efter softwarevirksomheder i det tidlige stadie, passer Wallaroo godt ind med sine fokusområder.

"Wallaroo falder inden for det nye område af Machine Learning Operations, eller ‘MLO’er’. MLO’er anvender Devops-principper såsom kontinuerlig integration, levering og implementering for at øge effektiviteten og effektiviteten af ​​maskinlærings-workflow og for at gøre det lettere for virksomheder at bygge og skalere maskinlæringsmodeller," skriver Priyanka Mitra i meddelelsen.

Det er planen, at Wallaroo skal bruge finansieringen på at opbygge deres team og accelerere produktudvikling, udvikle deres community-udgave, investere i go-to-market og udvide deres kundebase på virksomheds- og udviklerniveau, fremgår det.

Investeringens beløb fremgår ikke.

Seneste investeringer

Wallaroo er M12’s første tilføjelse til porteføljen i år, men fonden har investeringer i omkring 100 virksomheder, herunder quiz-appen Kahoot.

Inden Wallaroo var den seneste tilføjelse NFT-virksomheden Palm NFT Studio i december 2021.

Før da var det Blackshark.ai, som arbejder med 3D-modeller af jordens overflade, tilbage i november 2021.

Tilbage i september investerede fonden i Growthspace, som arbejder med e-læring og Truepic, som laver software inden for sikkerhed i forhold til deepfakes og billedmanipualtion.

M12 har kontorer i San Francisco, Seattle, London, Tel Aviv og Bengaluru.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere