Artikel top billede

(Foto: Envidan)

EnviDan-gruppen udskiller software-afdeling i selvstændig division: Tidligere hostnordic-topchef går i front

Den rådgivende ingeniørvirksomhed EnviDan udskiller nu sin softwareforretning i en selvstændig enhed. I front for satsningen står Morten Klank, tidligere topchef i Hostnordic, og han skal nu sætte turbo på selskabets digitale løsninger til forsyningssektoren.

EnviDan-gruppen udskiller nu sin software-forretningen i en selvstændigt divison.

Selskabet ser nemlig et "kæmpe optimeringspotentiale" i digitale løsninger til klimaområdet, og de ambitioner skal der nu turbo på at indfries.

Derfor oprettes software-enheden som en selvstændig divison, der udelukkende vil fokusere på digitale løsninger til forsyningssektoren.

EnviDan påpeger, at denne satsning bliver med en stærk profil i spidsen.

Direktøren for divisionen er Morten Klank, der tidligere har været topchef i Hostnordic.

Tilbage i 2019 fik han jobbet som head of cloud services hos EnviDan.

Fremover bliver hans titel managing director for software-divisionen, hvor han samtidig indgår i EnviDans direktion.

”Morten har en unik viden omkring opbygning og udvikling af digitale forretninger, og selvom vores softwareløsninger allerede i dag skaber værdi i en lang række forsyninger, har vi brug for en MD, som har et udpræget digitalt mindset, hvis vi skal lykkes med at skabe den digitale forretning, som vi håber på, og som vi ved at kunderne efterspørger. Her tror vi på, at Morten Klank er det rigtige valg,” siger Morten Fjerbæk, CEO i EnviDan, om valget af Morten Klank.

Den nye softwaredivision skal sikre, at virksomhedens softwarepalette kontinuerligt leverer det bedste datagrundlag til forsyningssektoren i Danmark, Norge og Sverige, skriver selskabet.

Nu kommer alle EnviDans softwareløsninger over i en selvstændig organisation, men udviklingen vil stadig ske i samarbejde med selskabets vand- og spildevandsspecialister.

”Det er vores fagspecialister som er med til at kravspecificere, teste og implementere vores løsninger, fordi vi tror på, at det er i krydsfeltet mellem software- og vandfagligheden, at guldet ligger.” siger Morten Klank i følge meddelelsen.

EnviDan er en rådgivende ingeniørvirksomhed med kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Selskabet leverer løsninger inden for vand, spildevand, energi og miljø.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?