Artikel top billede

(Foto: Semler IT)

Sådan har danske Semler IT fået glade medarbejdere med kaffelotteri og fokustid: "Der er en særlig ånd og rummelighed her – og det betyder noget"

Computerworld Jobglæde: Semler IT stryger ind på Top 5 i Computerworlds og Jobindex’ jobglæde-opgørelse for 2021. I formlen til den succes indgår utraditionelle greb og hyppige tjek. "Ser man på hele pakken, så er lønnen en ting, og så er der andre frynsegoder. Og der er vi absolut godt med," siger it-driftschef Morten Rye Christensen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i hvordan Semler IT skaber jobglæde
  • Indsigt i hvilke utraditionelle greb selskabet har taget under sin digitale transformation
1.806
9:15 min
Computerworld Jobglæde: Har du købt en VW, en Skoda, en Audi eller en Porsche, er du med al sandsynlighed stødt på Semler IT’s værk.

Selskabet understøtter nemlig it-forretningen for moderselskabet og Danmarks største bilkoncern Semler Group.

Semler IT og staben på 130 medarbejder kan dog også bryste sig at være en ny stjerne i Computerworlds og Jobindex’ opgørelse af jobglæde blandt 65 af landets it-virksomheder.

Med en score på 4,4 ud af fem stryger debuttanten i opgørelsen direkte op til en fjerdeplads, hvilket gør Semler IT til en af årets største højdespringere.

Opskriften på succesen vender Computerworld med Semler IT’s it-driftschef, Morten Rye Christensen, hvori nogle utraditionelle og højteknologiske ingredienser indgår.