Artikel top billede

(Foto: 2017 Getty Images / Dave Kotinsky)

Microsoft udvider sine forretninger på det kinesiske marked

Microsoft har fra starten af marts oprettet en femte Azure-region i Kina.

It-kæmpen Microsoft har valgt at udvide sine forretninger i Kina. Det sker ved oprettelsen af en ny Azure-region i det Nordlige Kina.

Det oplyser Microsoft i en meddelelse.

Det er firmaets femte Azure-region på det kinesiske marked.

Ifølge meddelelsen kommer det til at betyde en fordobling af kapaciteten af Microsofts cloudportefølje i Kina.

"Vi ser hurtigt voksende behov for globale offentlige cloud-tjenester på det kinesiske marked, både fra multinationale virksomheder, der kommer til Kina, kinesiske virksomheder, der søger efter global tilstedeværelse, og kinesiske virksomheder til digitalt at transformere deres virksomheder og processer på skyer - det er det stærke momentum, der driver os til at blive ved med at udvide og opgradere vores cloud-tjenester i næsten otte år her i Kina,” udtaler Dr. Hou Yang, Microsoft Corporate Vice President Chairman og CEO for Microsoft Greater China Region (GCR) i meddelelsen.

Det fremgår endvidere, at det er forventningen, at det kinesiske marked vil vokse i de kommende år, og at Microsoft ønsker at styrke både kunder og partnere i Kina frem mod den fortsat digitale udvikling i landet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere