Artikel top billede

Mozilla ordner to kritiske fejl i Firefox

Mozilla opfordrer brugere af Firefox til at installere den seneste opdatering, som fikser nogle kritiske fejl i programmet.

Brugere af Firefox rådes til at opdatere browseren nu, da der er der kommet fejlrettelser fra Mozilla, som ordner nogle sikkerhedsbrister, der er blevet udnyttet, skriver ZDNet.

Selskabet har udgivet Firefox 97.0.2, Firefox ESR 91.6.1, Firefox til Android 97.3.0 og Focus 97.3.0 med sikkerhedsrettelserne. Fejlene er også rettet i Thunderbird 91.6.2.

De to kritiske hukommelsesrelaterede fejl CVE-2022-26485 og CVE-2022-26486 er rettet.

Mozilla har selv forklaret, at disse fejl kunne udnyttes og skabe en risiko, og at firmaet har modtaget rapporter om, at fejlene har været udnyttet til angreb.

Mozilla krediterer det kinesiske sikkerhedsfirma Qihoo 360 ATA for at rapportere fejlene, skriver ZDNet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere