Artikel top billede

Bog: Gode råd til Teamsmødet fra tv-journalist

Tv-journalisten Rie Helmer har skrevet en bog, der skal klæde læseren på til selv at brænde igennem på det virtuelle møde.

De fleste har nok oparbejdet et slags had/kærlighedsforhold til de virtuelle møder: Praktiske, men måske også lige kantede og kvadratiske nok til at være rigtig gode. Derfor kommer der også flere bøger, der forsøger at give tips og tricks til, hvordan man bedst håndterer dem.

Skærmtække – tydelig, troværdig, tjekket og tryg kunne som sådan blot betragtes som endnu én, men er skrevet af garvet praktiker, den mangeårige journalist og tv-vært Rie Helmer.

Her tager forfatteren blandt andet udgangspunkt i at et godt interview og dets værdi afhænger af interviewerens evne til at få det bedste frem i de, man taler med.

Det kræver at man formår at etablere tillid og et godt samtalerum, og det samme gør sig faktisk i særdeleshed gældende på virtuelle møder. For når der er en skærm imellem os, bliver vi udfordret på sammenhængskraften.

En af forfatterens pointer er, at det kræver en sikker hånd på roret og en mødeleder, der selv er i stand til at fremstå med troværdighed og tydelighed.

Man skal være afklaret omkring sit mål med mødet og eventuelt også sit eget budskab, da det gør det nemmere at orkestrere både indhold og ”indpakning”.

Derfor rummer bogen også en række konkrete råd og praktiske øvelser, der umiddelbart kan anvendes til forberedelse, tilrettelæggelse, indkaldelse, agenda og til at tilrettelægge mødelederens egen rolle.

Titel: Skærmtække. TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Forfatter: Rie Helmer. Udkommer 16. marts
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?