Artikel top billede

Bog: Gode råd til Teamsmødet fra tv-journalist

Tv-journalisten Rie Helmer har skrevet en bog, der skal klæde læseren på til selv at brænde igennem på det virtuelle møde.

De fleste har nok oparbejdet et slags had/kærlighedsforhold til de virtuelle møder: Praktiske, men måske også lige kantede og kvadratiske nok til at være rigtig gode. Derfor kommer der også flere bøger, der forsøger at give tips og tricks til, hvordan man bedst håndterer dem.

Skærmtække – tydelig, troværdig, tjekket og tryg kunne som sådan blot betragtes som endnu én, men er skrevet af garvet praktiker, den mangeårige journalist og tv-vært Rie Helmer.

Her tager forfatteren blandt andet udgangspunkt i at et godt interview og dets værdi afhænger af interviewerens evne til at få det bedste frem i de, man taler med.

Det kræver at man formår at etablere tillid og et godt samtalerum, og det samme gør sig faktisk i særdeleshed gældende på virtuelle møder. For når der er en skærm imellem os, bliver vi udfordret på sammenhængskraften.

En af forfatterens pointer er, at det kræver en sikker hånd på roret og en mødeleder, der selv er i stand til at fremstå med troværdighed og tydelighed.

Man skal være afklaret omkring sit mål med mødet og eventuelt også sit eget budskab, da det gør det nemmere at orkestrere både indhold og ”indpakning”.

Derfor rummer bogen også en række konkrete råd og praktiske øvelser, der umiddelbart kan anvendes til forberedelse, tilrettelæggelse, indkaldelse, agenda og til at tilrettelægge mødelederens egen rolle.

Titel: Skærmtække. TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Forfatter: Rie Helmer. Udkommer 16. marts
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere