Artikel top billede

Bog: Gode råd til Teamsmødet fra tv-journalist

Tv-journalisten Rie Helmer har skrevet en bog, der skal klæde læseren på til selv at brænde igennem på det virtuelle møde.

De fleste har nok oparbejdet et slags had/kærlighedsforhold til de virtuelle møder: Praktiske, men måske også lige kantede og kvadratiske nok til at være rigtig gode. Derfor kommer der også flere bøger, der forsøger at give tips og tricks til, hvordan man bedst håndterer dem.

Skærmtække – tydelig, troværdig, tjekket og tryg kunne som sådan blot betragtes som endnu én, men er skrevet af garvet praktiker, den mangeårige journalist og tv-vært Rie Helmer.

Her tager forfatteren blandt andet udgangspunkt i at et godt interview og dets værdi afhænger af interviewerens evne til at få det bedste frem i de, man taler med.

Det kræver at man formår at etablere tillid og et godt samtalerum, og det samme gør sig faktisk i særdeleshed gældende på virtuelle møder. For når der er en skærm imellem os, bliver vi udfordret på sammenhængskraften.

En af forfatterens pointer er, at det kræver en sikker hånd på roret og en mødeleder, der selv er i stand til at fremstå med troværdighed og tydelighed.

Man skal være afklaret omkring sit mål med mødet og eventuelt også sit eget budskab, da det gør det nemmere at orkestrere både indhold og ”indpakning”.

Derfor rummer bogen også en række konkrete råd og praktiske øvelser, der umiddelbart kan anvendes til forberedelse, tilrettelæggelse, indkaldelse, agenda og til at tilrettelægge mødelederens egen rolle.

Titel: Skærmtække. TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Forfatter: Rie Helmer. Udkommer 16. marts
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere