Artikel top billede

Dokumentarfilm tilbage på CPH:DOX

Festivalen CPH:DOX er tilbage i biograferne og i år med fokus på den stadig mere digitalisede verden.

I år ligger CPH:DOX fra 23. marts til 3. april, og på bagkant af pandemien er festivalen endelig tilbage i biograferne, men ikke kun i København.

Der vil være forestillinger i hele landet, og samtidig udvides festivalen med en online streaming-platform, hvor publikum kan opleve et udvalg af film fra 1.- 10. april.

Filmfestivalen er blevet udvidet med et digitalt univers, hvilket ligger i logisk forlængelse af årets programmet, hvor det digitale er et gennemgående tema.

Blandt andet skal nævnes filmen Unseen Skies, der befinder sig et sted i krydsfeltet mellem samtidskunst, forskning, teknologi og overvågning.

Den handler om den amerikanske fotograf og geolog Trevor Paglen, der står midt i at lancere sit hidtil mest ambitiøse projekt: At sende en satellit i kredsløb fra Nevadas ørken.

Se hele programmet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere