Artikel top billede

Dokumentarfilm tilbage på CPH:DOX

Festivalen CPH:DOX er tilbage i biograferne og i år med fokus på den stadig mere digitalisede verden.

I år ligger CPH:DOX fra 23. marts til 3. april, og på bagkant af pandemien er festivalen endelig tilbage i biograferne, men ikke kun i København.

Der vil være forestillinger i hele landet, og samtidig udvides festivalen med en online streaming-platform, hvor publikum kan opleve et udvalg af film fra 1.- 10. april.

Filmfestivalen er blevet udvidet med et digitalt univers, hvilket ligger i logisk forlængelse af årets programmet, hvor det digitale er et gennemgående tema.

Blandt andet skal nævnes filmen Unseen Skies, der befinder sig et sted i krydsfeltet mellem samtidskunst, forskning, teknologi og overvågning.

Den handler om den amerikanske fotograf og geolog Trevor Paglen, der står midt i at lancere sit hidtil mest ambitiøse projekt: At sende en satellit i kredsløb fra Nevadas ørken.

Se hele programmet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fellowmind Denmark II ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?