Artikel top billede

Dokumentarfilm tilbage på CPH:DOX

Festivalen CPH:DOX er tilbage i biograferne og i år med fokus på den stadig mere digitalisede verden.

I år ligger CPH:DOX fra 23. marts til 3. april, og på bagkant af pandemien er festivalen endelig tilbage i biograferne, men ikke kun i København.

Der vil være forestillinger i hele landet, og samtidig udvides festivalen med en online streaming-platform, hvor publikum kan opleve et udvalg af film fra 1.- 10. april.

Filmfestivalen er blevet udvidet med et digitalt univers, hvilket ligger i logisk forlængelse af årets programmet, hvor det digitale er et gennemgående tema.

Blandt andet skal nævnes filmen Unseen Skies, der befinder sig et sted i krydsfeltet mellem samtidskunst, forskning, teknologi og overvågning.

Den handler om den amerikanske fotograf og geolog Trevor Paglen, der står midt i at lancere sit hidtil mest ambitiøse projekt: At sende en satellit i kredsløb fra Nevadas ørken.

Se hele programmet her.
IT-JOB

A/S Bryggeriet Vestfyen

IT-Architect /Administrator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

ALD Automotive Danmark A/S

Regional IT-administrator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere