Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Windows er på vej med ny videoredigerings-app, familiefunktioner og faner i Stifinder

Den nye preview build fra Microsoft til Windows 11 byder på flere nye funktioner til styresystemet – heriblandt bliver Clipchamp nu en app, og så kommer der endelig faner i Stifinder.

Microsoft har netop annonceret den nye Windows 11 Insider Preview Build 22572, og der er flere nye funktioner på vej.

Der bliver tilføjet Microsoft Family og en ny Clipchamp-app, som er et videoklippeprogram.

Microsofts familiesikkerhedsfunktioner, som hidtil har været tilgængelige på internettet, bliver nu en app på Windows 11.Den kan blandt andet bruges til at indstille forældrekontrol til at filtrere upassende apps og spil, og indstille browsere Microsoft Edge til børnevenlige websteder.

Derudover bliver Clipchamp nu også en app, som er Microsofts nye videoredigeringsværktøj, der kan bruges til optagelse og klipning af videoprojekter.

Ny fanefunktion til Stifinder

Endvidere skriver mediet Windows Central, at der som skjult funktion i den nye build kommer faner i Stifinder-funktionen på Windows 11.

Det betyder, at der kommer faner langs toppen af Stifinder med det objekter, brugeren har åbne. Ifølge mediet blev funktionen opdaget af Windows Insider Rafael Rivera.

Windows Central skriver, at faner i Stifinder har været efterspurgt af Microsoft-brugere i årevis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere