Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Meta fjerner flere af medarbejdernes frynsegoder

Moderselskabet til Facebook, Instagram og Whatsapp, har frataget de ansatte i selskabet en række af deres fordele.

Medarbejderne hos Meta kan se frem til færre frynsegoder, end de er vant til, skriver Finans på baggrund af New York Times.

Blandt andet står de ansatte til at miste adgangen til gratis tøjvask og -rens, og derudover rykker selskabet de ansattes aftensmad fra klokken 18 til klokken 18:30, hvilket betyder, at medarbejderne må blive på jobbet en halvtime længere, hvis de ønsker at spise.

Til gengæld vil Meta hæve sine ansattes såkaldte wellness-stipendium fra 700 dollars, svarende til 4700 kroner, til 3.000 dollars om året, svarende til 20.300 kroner, skriver mediet.

Hårde tider

Børsnoterede Meta har haft en hård start på 2021 og kunne tilbage i februar præsentere et regnskab, der viste tilbagegang i brugertal og tab på flere afgørende områder.

Det betød samtidig et tab for Facebook-stifteren Mark Zuckerberg på 29 milliarder dollars eller godt 188 milliarder kroner.

Meta-aktien er blevet mere end halveret siden, den i september sidste år rundede 378 dollar, mens den i dag har en værdi på 187 dollar.

Tilbage på kontoret

Tidligere i denne måned har flere tech-giganter heriblandt Meta meddelt, at medarbejderne i selskabet skal tilbage på kontoret efter to års hjemmearbejde.

Hos Meta og Facebook er man allermest aggressiv med tilbagevenden til kontoret. Den 28. marts skal samtlige ansatte være tilbage ved deres pladser, medmindre der ansøgt om dispensation til en anden ordning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?