Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Meta fjerner flere af medarbejdernes frynsegoder

Moderselskabet til Facebook, Instagram og Whatsapp, har frataget de ansatte i selskabet en række af deres fordele.

Medarbejderne hos Meta kan se frem til færre frynsegoder, end de er vant til, skriver Finans på baggrund af New York Times.

Blandt andet står de ansatte til at miste adgangen til gratis tøjvask og -rens, og derudover rykker selskabet de ansattes aftensmad fra klokken 18 til klokken 18:30, hvilket betyder, at medarbejderne må blive på jobbet en halvtime længere, hvis de ønsker at spise.

Til gengæld vil Meta hæve sine ansattes såkaldte wellness-stipendium fra 700 dollars, svarende til 4700 kroner, til 3.000 dollars om året, svarende til 20.300 kroner, skriver mediet.

Hårde tider

Børsnoterede Meta har haft en hård start på 2021 og kunne tilbage i februar præsentere et regnskab, der viste tilbagegang i brugertal og tab på flere afgørende områder.

Det betød samtidig et tab for Facebook-stifteren Mark Zuckerberg på 29 milliarder dollars eller godt 188 milliarder kroner.

Meta-aktien er blevet mere end halveret siden, den i september sidste år rundede 378 dollar, mens den i dag har en værdi på 187 dollar.

Tilbage på kontoret

Tidligere i denne måned har flere tech-giganter heriblandt Meta meddelt, at medarbejderne i selskabet skal tilbage på kontoret efter to års hjemmearbejde.

Hos Meta og Facebook er man allermest aggressiv med tilbagevenden til kontoret. Den 28. marts skal samtlige ansatte være tilbage ved deres pladser, medmindre der ansøgt om dispensation til en anden ordning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere