Artikel top billede

(Foto: Mitchell Luo)

Google vinder endnu et opgør mod sangtekstsiden Genius

Google har endnu engang vundet et retsligt opgør mod Genius.

Et panel af tre dommere i USA har givet Google medhold i en sag mod lyriksiden Genius efter en juridisk twist.

Det skriver Mspoweruser.

Det er anden gang Google får medhold i sagen, da dommer Margo Brodie gav selskabet medhold tilbage i 2020. Det var den dom, der blev afprøvet igen ved et dommerpanel.

Sagen omhandler, at Genius mener, at Google bruger lyriksidens transskriberede tekster som søgeresultater uden tilladelse, altså at de fulde tekster, der kommer op på Google, når brugeren søger på en sang skulle stamme fra Genius.

Genius mener, at der er sket et kontraktbrud mellem fra Googles side tilbage i 2019. Ifølge Genius vandmærker selskabet sine tekster i al hemmelighed med et bestemt mønster af apostrofer, og samme mønster er dukket op hos Google. Ikke desto mindre, var retten på Googles side, da Genius ikke er copyright-ejer til sangteksterne, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere