Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft fik indsat reklamer i Windows Stifinder ved en fejl: "Det var eksperimentelt"

Det er var ikke meningen, at offentligheden skulle se reklamerne i Stifinder, og det er ikke en del af plannerne lige nu, da det var et eksperimentalbanner, men det betyder dog, at det er, noget Microsoft arbejder på.

Da Windows udgav sin nye insider build 22572 tydede det på, at der ville komme reklamer i File Explorer – eller Stifinder, som den kaldes.

Det skrev blandt andet mediet Thurrott, efter Twitter-bruger Florian havde opdaget det.

Det var dog ikke meningen, at reklamerne i Stifinder skulle se dagens lys.

"Dette var et eksperimentelt banner, som ikke var beregnet til at blive publiceret eksternt og var slukket," siger Brandon LeBlanc, senior program manager for Windows, i en erklæring til The Verge.

Citatet er relativt kortfattet, men det betyder dog, at Microsoft allerede eksperimentere med en funktion, som kan gøre det muligt at indsætte reklamer i Stifinder til Windows 11.

Der nævnes ikke noget om, hvorvidt det er Microsofts plan at sætte reklamer i Stifinder i fremtiden eller ej.

Det ville da heller ikke være første gang, der ville være reklamer i Stifinder. Ifølge The Verge indsatte Microsoft et reklamebanner for Onedriv i Stifinder i Windows 10 tilbage i 2017.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere