Artikel top billede

(Foto: unsplash)

På jagt efter et job som it-leder? Her er 10 spændende stillinger fra hele landet, der er ledige netop nu

Vi har fundet 10 stillinger som it-leder, der er ledige i spændende virksomheder fra Aalborg i nord, Esbjerg i vest og København i øst.

I denne uge har vi fokus på ledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Gran Recovery And Health, UNIwise og Københavns Universitet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Energinet søger leder til net­kom­mu­ni­ka­tion, Fredericia

I denne rolle får du mulighed for at arbejde med udvikling og digitalisering af kritisk kommunikations-infrastruktur, med ansvar for at sikre datakommunikation i det danske el- og gastransmissionssystem.

Dette er en afgørende rolle i forbindelse med Danmarks grønne omstilling, hvor vi i højere grad får brug for at regulere og balancere et grønt transmissionsnet.

Med reference til forretningsområdets VP bliver du ansvarlig for et team bestående af 13 medarbejdere, som alle er specialister indenfor kommunikation og netværk.

Afdelingen har ansvar for design, implementering og drift af netværk til styring og overvågning af el- og gastransmissionsnettet i Danmark, samtidig med at afdelingen driver og udvikler det landsdækkende fibernetværk mellem stationer og anlæg.

Læs hele annoncen her.

FOA søger sek­tions­le­der til at stå i spidsen for di­gi­ta­li­se­ring, der gør en forskel, København

Vil du være en del af en ambitiøs enhed, som er en væsentlig brik i FOA's udvikling?

FOA satser på it og digitalisering, og vi har store ambitioner og fuld gang i spændende udviklingsprojekter samtidigt med, at vi skal sikre en stabil drift.

Du bliver den ene af to sektionsledere for it-Udvikling, der går forrest i udvikling og vedligehold af nuværende og fremtidige it-løsninger.

Gennem et veletableret samarbejde og indgående kendskab til organisationen bidrager it-Udvikling til, at FOAs medlemmer får en service, der er værd at tale om.

Du refererer til it- og digitaliseringschefen, bliver en del af it-ledelsen og kommer til at arbejde tæt sammen med den anden sektionsleder på udviklingsområdet.

Læs hele annoncen her.

Danmarks Meteorologiske Institut søger af­de­lings­chef for it og ob­ser­va­tio­ner, København

Kan du stå i spidsen for en moderne og robust it-infrastruktur og et observationsnetværk, som er fundamentet for den daglige meteorologiske operation – fra vejrudsigter over varsling af farligt vejr til betjening af civil luftfart og levering af viden om isforhold i Arktis samt understøttelse af et stort antal forskningsprojekter inden for vejr, hav og klima?

Går du op i strategi og ledelse som en faglighed? Så er du måske vores nye afdelingschef for DMI’s afdeling for it og observationer.

Som afdelingschef for DMI’s afdeling for it og observationer skal du – og de tre ledere du er chef for – sikre en moderne og robust it-infrastruktur og et observationsnetværk, som er fundamentet for arbejdet i de øvrige afdelinger på DMI.

Det omfatter bl.a. et meget stort observationsnetværk i Danmark og i Grønland, en supercomputer (HPC) på Island og et stort on premise it-miljø.

Læs hele annoncen her.

UNIwise søger head of research & solutions, Aarhus

Med afsæt fra vores kontor i Aarhus søger vi en leder af vores projekt- og løsningsafdeling, som brænder for portfolio-ledelse og løsningsudvikling af SaaS-platformen WISEflow og som på sikker og tillidsskabende vis kan varetage spændingsfeltet mellem kunder, behov og ideer på den ene side og konkrete implementerbare løsninger, der kan videreudvikle platformen i en attraktiv og sund retning på den anden side.

Din rolle som head of research og solutions vil være at lede et dedikeret team af løsningsarkitekter samt overse og sikre fremdriften af en portefølje af igangværende og kommende projekter, som alle har til formål at udvide WISEflow med ny og brugbar funktionalitet.

Afdelingens primære arbejdsområde er at drive internt og eksternt initierede projekter frem mod udvikling, i tæt dialog med interne og eksterne interessenter (kunder), samt medvirke i projekter under udvikling med løbende forretningsforståelse og kvalitetssikring, og med ansvar for endelig accept med interne og eksterne interessenter.

Læs hele annoncen her.

Anders Andersen's Rengøring søger it-chef, Taastrup

Kan du lede vores it-team og drive vigtige it-projekter?

Anders Andersens Rengøring er kendt i hele Danmark som kvalitetsleverandør inden for rengøringsservice.

I et marked med høj konkurrence har vi behov for en Iitafdeling, der supporterer organisationen til at arbejde effektivt og kvalitetsfokuseret, så vi til stadighed kan levere kvalitetsløsninger ude hos kunderne.

Dette kræver et godt og velkørende samarbejde på tværs i organisationen, og at it-afdelingen holder sig opdateret på organisationens ønsker og behov for at kunne foreslå relevante it-løsninger og udviklingsprojekter, der samtidig er afstemt med virksomhedens strategi.

Vi søger en dygtig og tillidsskabende it-chef til at lede og motivere vores it-team og til at stå i spidsen for design og gennemførelse af små som store it-projekter, blandt andet i samarbejde med eksterne it-partnere.

Læs hele annoncen her.

Aalborg Universitet søger visionær in­sti­tut­le­der til Institut for Datalogi, Aalborg

Aalborg Universitet søger en visionær og kompetent leder til at stå i spidsen for Institut for Datalogi og som har lyst til at indgå i ledelsesarbejdet på et udviklingsorienteret og missionsdrevet universitet. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2022.

Som institutleder er dit ansvarsområde at varetage instituttets faglige, økonomiske og personalemæssige ledelse. Institutlederen repræsenterer instituttet udadtil og er med til at sikre høj kvalitet i instituttets undervisning, forskning, talentudvikling og vidensamarbejde med afsæt i problembaseret læring. Du bidrager til, at der nationalt og internationalt tiltrækkes de allerbedste medarbejdere, studerende og samarbejdspartnere.

Det er din rolle som institutleder, at sikre sammenhængskraft internt på instituttet. Det er således vigtigt, at du lytter åbent og kommunikerer tydeligt, er synlig i dagligdagen i organisationen, og at du kan lede en tværfaglig organisation med medarbejdere fordelt på de to geografiske lokationer Aalborg og København.

Læs hele annoncen her.

Københavns Universitet søger teamleder til In­te­gra­tions­tea­met, København

Er du en erfaren og dygtig teamleder, som kan varetage den daglige teamledelse og tværgående koordinering i forhold til udvikling og drift af integrationer, så har KU-IT på Københavns Universitet (KU) måske jobbet til dig.

I it-afdelingen, KU-IT på Københavns Universitet søger vi til enheden Identiteter og Integrationer en teamleder til vores integrationsteam.

Enheden har ansvar for leverancer inden for dels identity- og accessmanagement services og dels integrationer til en række systemer/ services på tværs af KU herunder løbende koordinering med systemejer, systemledere, projektledere og øvrige interessenter på KU og i KU-IT.

Du får til opgave at varetage den daglige systemledelse af vores integrations-/ servicebus hvorpå der i dag driftes et større antal integrationer. Ligeledes vil du varetage den daglige faglige teamledelse af integrationsteam på 4 medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

Semco Maritime søger head of it operation and support, Esbjerg eller Ballerup

Do you dream of taking the lead on the digital transformation journey from on-prem to cloud in a global growth company?

And do you see yourself as a motivating leader with experience from distant and cross-cultural leadership, while you at the same time ensure proactive end-user support together with stable and solid operation? Then you might be the one we are looking for as Head of IT Operation and Support at Semco Maritime - an international engineering and contracting company dedicated to projects in the energy sector.

As Head of IT Operation and Support you will be responsible for the operational team, which is currently counting 8 FTEs, and the global support team consisting of 14 FTEs - located both in Esbjerg and the Philippines and reporting directly to you.

You will also become part of the management team and will report to the CIO. Some travel may be expected.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions erfaren ud­vik­lings­chef til virk­som­hed i vækst, Odense

Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark?

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Til deres udviklingsafdeling i Odense, søger vi nu en Udviklingschef der skal være med til at lede et team af 12 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg. Teamet består af både udviklere, 2 projektledere og en Solution Manager og der er en god blanding af både erfarne og mindre erfarne folk.

Læs hele annoncen her.

Gran Recovery And Health søger it-chef, Holbæk

Motiveres du af at befinde dig i krydsfeltet mellem at være it-chef og projektleder? Og har du erfaring med at sætte den strategiske retning med fokus på it-sikkerhed og it-compliance? Så er du måske vores kommende it-chef.

Du vil blive it-chef for en lille afdeling p.t. bestående af 4 medarbejdere. Udover at have det overordnet ansvar for din egen afdeling og sikre at afdelingen lever op til den kvalitet, som vores kunder (GRH-koncernens øvrige virksomheder) forventer, vil du også skulle sætte den strategiske retning på området med fokus på it-sikkerhed og it-compliance herunder GDPR.

Du vil herudover være det oversættende led mellem eksterne it-leverandører og ledelsen i koncernens virksomheder og vil derfor primært samarbejde med afdelinger i koncernledelsen samt ledelsen i hver af koncernens øvrige virksomheder.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger som du kan søge, før sommerferien melder sin ankomst.

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu