Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook fjerner misinformerende opslag om bombning af hospital fra russiske ambassader – blandt andet den danske

Det sociale medie har fjernet opslag fra den russiske ambassade i Danmark og en række andre lande – blandt andet Danmark.

Facebook har fjernet enslydende opslag fra russiske ambassader i en række lande – herunder Danmark.

Det skriver Reuters.

Opslagene omhandler, at en russisk bombning af et børnehospital i Ukraine skulle være fusk

Der er tale om ambassader i 18 lande. Der er bandt andet tale om Costa Rica, Danmark, Grækenland, Island, Jamaica, Japan, Mexico og Tunesien.

Ingen af ambassaderne har kommenteret hændelsen, skriver mediet.

Blokeret i landet

Facebooks moderselskab, Meta, har fået platformen Instagram og Meta blokeret i Rusland, efter det kom frem, at Meta på sine platforme i visse lande ville tillade opfordringer til vold mod russere i Ukraine.

Dette første til stor utilfredshed fra den russiske regering.

Adgangen til Facebook i landet blev først begrænset, da platformen valgte at begrænse russiske statsstøttede medier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere