Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix tester ny funktion, der giver mulighed for deling af konti udenfor husstanden – mod betaling

For fremtiden kan det måske blive nemmere at dele sin Netflix konto med andre uden for husholdningen. For fremtiden kan det måske blive nemmere at dele sin Netflix konto med andre uden for husholdningen.

Netflix har annonceret, at selskabet tester muligheder for at dele sin konto nemmere med folk, der ikke er en del af husstanden – mod betaling.

Angiveligt vil op til to personer kunne blive tilføjet til en konto, skriver Reuters.

Netflix tester derudover funktioner, der vil gøre det muligt at overføre sine data til en ny konto og få sin historik med over på denne.

Netflix tillader lige nu, at en konto deles mellem en Netflix-hustand, hvilket på selskabets hjemmeside beskrives således:

"En Netflix-konto er for personer, der bor sammen i samme husstand. Denne samme husstand er Netflix-husstanden, og den er tilknyttet den primære kontoejers enheder og enheder, der bruges af andre personer, som bor i Netflix-husstanden."

"Når en enhed uden for Netflix-husstanden logger på en konto, vil vi muligvis bede dig om at verificere enheden, før den kan bruges til at se Netflix med. Det gør vi for at bekræfte, at enheden, der anvender kontoen, er godkendt til at gøre dette. Det hjælper vores medlemmer med at se Netflix, mens de er på farten eller besøger venner og familie, og når de bruger enheder første gang," skriver Netflix.

Ifølge Reuters har det dog skabt forvirring i forhold til, hvornår en konto konkret må deles, hvilket ifølge Netflix påvirker selskabets evne til at købe nyt indhold.

Lige nu testes funktionen i Costa Rica, Peru og Chile, da selskabet vil teste, inden funktionen kommer bredt ud. Det fremgår ikke, hvor meget ekstra den nye delingsfunktion vil koste brugerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere