Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix tester ny funktion, der giver mulighed for deling af konti udenfor husstanden – mod betaling

For fremtiden kan det måske blive nemmere at dele sin Netflix konto med andre uden for husholdningen. For fremtiden kan det måske blive nemmere at dele sin Netflix konto med andre uden for husholdningen.

Netflix har annonceret, at selskabet tester muligheder for at dele sin konto nemmere med folk, der ikke er en del af husstanden – mod betaling.

Angiveligt vil op til to personer kunne blive tilføjet til en konto, skriver Reuters.

Netflix tester derudover funktioner, der vil gøre det muligt at overføre sine data til en ny konto og få sin historik med over på denne.

Netflix tillader lige nu, at en konto deles mellem en Netflix-hustand, hvilket på selskabets hjemmeside beskrives således:

"En Netflix-konto er for personer, der bor sammen i samme husstand. Denne samme husstand er Netflix-husstanden, og den er tilknyttet den primære kontoejers enheder og enheder, der bruges af andre personer, som bor i Netflix-husstanden."

"Når en enhed uden for Netflix-husstanden logger på en konto, vil vi muligvis bede dig om at verificere enheden, før den kan bruges til at se Netflix med. Det gør vi for at bekræfte, at enheden, der anvender kontoen, er godkendt til at gøre dette. Det hjælper vores medlemmer med at se Netflix, mens de er på farten eller besøger venner og familie, og når de bruger enheder første gang," skriver Netflix.

Ifølge Reuters har det dog skabt forvirring i forhold til, hvornår en konto konkret må deles, hvilket ifølge Netflix påvirker selskabets evne til at købe nyt indhold.

Lige nu testes funktionen i Costa Rica, Peru og Chile, da selskabet vil teste, inden funktionen kommer bredt ud. Det fremgår ikke, hvor meget ekstra den nye delingsfunktion vil koste brugerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?