Artikel top billede

(Foto: Ole Hartmann Schmidt/TDC)

TDC-bygning brudt i brand i Kolding: YouSee-kunder uden signal

En mindre brand brød ud i en TDC-bygning i Kolding søndag. Flere YouSee-kunder i og omkring Kolding kan være berørt, lyder det.

En mindre brand har huseret en af TDC's bygninger i Kolding søndag eftermiddag.

Det har skabt problemer for YouSee's kunder i hele regionen, lyder det.

"Det betyder, at kunder, der bor omkring Kolding og ned til Sønderborg, lige nu kan stå uden signal. Vi beklager mange gange. Og vi skynder os at rette fejlen, så du hurtigt kan få dit signal tilbage," lyder meldingen fra TDC via sin hjemmeside.
Ifølge TDC er nogle tekniske installationer blevet udsat for branden. Brandvæsnet er mandag ifølge TDC stadig på stedet.

Til JydskeVestkysten fortæller teleselskabet, at kunder i hele regionen kan opleve udfald på internetforbindelsen, tv-signalet og telefoniforbindelsen.

Sydøstjyllands Politi meldte sødang via Twitter, at folk bør lukke døre og vinduer i området omkring Klostergade i Kolden, hvor TDC's bygning er.

"Der er en mindre brand hos TDC i Klostergade i Kolding. Det har givet udfald på nettet, og der er lokalt røgudvikling syd for stedet. Undgå røgfanen og luk døre/vinduer."

Der er ingen tilskadekomne i forbindelse med branden, og den er slukket.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere