Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Amerikansk software-virksomhed accepterer købstilbud på 65 milliarder kroner

Den amerikanske software-virksomhed Anaplan er på vej til at blive opkøbt for 65 milliarder kroner.

Softwareproducenten Anaplan Inc oplyser sagde søndag, at den har accepteret et opkøbstilbud af Thoma Bravo LP for 9,65 milliarder dollar svarende til cirka 65 milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Aftalen vil give de nuværende investorer 66 dollar per aktie, en præmie på mere end 30 procent i forhold til selskabets sidste lukkekurs i fredags.

Anaplan står bag cloud-baseret software, der hjælper virksomheder med at modellere forskellige prognoseresultater og har mere end 1.900 kunder verden over.

Det mange milliarder kroners opkøb er den seneste i softwaresektoren, hvis hurtige vækst under COVID-19-pandemien har tiltrukket interesse fra kapitalselskaber.

Amerikanske Citrix blev for ikke lang tid siden opkøbt for 109 milliarder kroner af kapitalfondene Elliot Investment Management og Vista Equity Partners

De planlægger nu at fusionere Citrix med det amerikanske BI-selskab Tibco Software.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere