Artikel top billede

(Foto: Jens Holm)

HP hiver checkhæftet frem – vil købe Jabra-konkurrent i tocifret milliardhandel

HP vil købe selskabet Poly, som er direkte konkurrent til det GN-ejede selskab Jabra. Der er tale om en handel i milliardklassen.

It-selskabet HP har mandag annonceret et ønske om at købe lyd- og videoenheds-producenten Poly for 1,7 milliarder dollar – hvilket svarer til 11,5 milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Inklusive gæld er handelen vurderet til 22,3 milliarder, skriver mediet.

Handelen sker, da HP vil kapitalisere yderligere på den store mængde hybridarbejde på arbejdsmarkedet.

"Opblomstringen af hybridkontoret skaber en gang i en generation mulighed for at omdefinere den måde, arbejdet udføres på," udtaler HP’s administrerende direktør Enrique Lores ifølge mediet.

Det er forventningen, at handelen går igennem i slutningen af året.

Poly, som tidligere hed Plantronics og blandt andet laver høretelefoner, er en direkte konkurrent til det danske selskab Jabra, som er ejet af GN Store Nord.

Ifølge Reuters er Poly forpligtet til at betale 446 millioner kroner, hvis aftalen opsiges.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere