Artikel top billede

Danske Jabra satser stort på nyt marked "Det vil være vanskeligt at gennemføre uden at gøre det gennem opkøb"

Jabras opkøb af Steel Series sidste år skal bruges til at få en luns af det voksende marked for gamingudstyr.

Det danske lydfirma Jabra, der er ejet af GN Audio og især er kendt for sine trådløse hovedtelefoner, satser på at erobre en luns af gaming-markedet til næste år.

Det skriver Berlingske.

Den aggressive satsning på gaming-markedet er blandt andet blevet mulig takket være selskabets opkøb af det dansk-stiftede gamer-brand Steel Series, der blev købt for otte milliarder kroner tidligere på året.

”Folk har i årevis spurgt, om vi ikke skal ind på spilmarkedet, men det vil være vanskeligt at gennemføre uden at gøre det gennem opkøb. Steel Series er et ledende mærke i den højere ende af spiludstyr med fokus på lyd, tastaturer, mus med mere. Med opkøbet får vi adgang til et meget stort marked, hvor vi ikke er i dag, med over en milliard spillere, og som vokser med fem procent om året. Steel Series har positioneret sig stærkt og anerkendes som et højkvalitetsprodukt,” siger René Svendsen-Tune, topchef i GN Audio, til Berlingske.

Ramt af komponent-mangel

GN Audio-topchefen fortæller desuden til Berlingske, at selskabet i 2021 har været udfordret af den globale komponentmangel, hvilket betyder, at selskabet ikke hele tiden har kunne få produkterne ud på hylderne i den ønskede volume.

René Svendsen Tune har tidligere fortalt til Børsen, at selskabet har måtte nedjustere sine vækst-forventninger på grund af den uforudsigelighed som manglen på komponenter har skabt.

“Realiteterne er, at forudsigeligheden i komponentmarkedet og det vi får leveret, sammenlignet med det vi havde forventet, lige nu udvikler sig hastigt negativt. Når vi er blevet lovet 100, så får vi leveret 50. Så uforudsigeligheden er steget,” sagde han til Børsen i november.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere