Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Dansk bilauktionsplatform med André Rogaczewski i ejerkredsen sælges for over en milliard kroner

Danske Autoproff, der er en online bilmarkedsplads, er netop solgt for over en milliard kroner, skriver Børsen.

Den danske bilauktionsplatform Autoproff, der blev stiftet i Vejle i 2013, er blevet solgt.

Det er Autoscout24, der ejes af kapitalfonden Hellman & Friedman, der nu overtager aktiemajoriteten i selskabet, skriver Børsen.

Ifølge avisens oplysninger sælges Autoproff for over en milliard kroner. Parterne bag handlen oplyser ikke prisen.

"Alle eksisterende medejere vil være med på den videre rejse, og vi vil også tilbyde flere ledere at købe sig ind i virksomheden, i forbindelse med at transaktionen gennemføres. Det betyder meget for mig," siger Jesper Ratza Hansen, stifter af Autoproff.

I investor-kredsen findes blandt andet Netcompany-stifter André Rogaczewski, der kom med ombord i 2015. Majoritetsejeren har indtil videre været Jesper Ratza Hansen.

Autoproff rundede en omsætning på 100 millioner kroner i 2021, hvilket var en stigning på 30 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere