Artikel top billede

(Foto: Apple)

Apple vil nu afvise reparationer af stjålne eller mistede iPhones

Hvis en iPhone er meldt stjålet eller mistet, vil Apple-butikker i fremtiden ikke længere reparere enhederne.

Du har måske prøvet at få stjålet din iPhone, eller hvis der sidder nogle tyveknægte og læse med, har I måske prøvet at stjæle en iPhone – uanset hvad så ændrer Apple nu i sine regler, hvilket kan få betydning for dig. Apple-butikker og reparatører vil nu ikke længere godtage enheder, som er meldt savnet eller stjålet.

Det skriver Macrumors og Mspoweruser på baggrund af et notat.

Apple-butikkerne og de autoriserede reparatører vil nu blive orienteret om, hvorvidt en enhed er meldt savnet gennem GSMA-enhedsregistret, som er en global database designet til, at kunder kan rapportere deres enheder som savnet i tilfælde af tab eller tyveri.

Enhederne identificeres gennem deres IMEI-nummer, som kan ses på din iPhone ved at gå til ’indstillinger’ og derefter gå ind på ’generelt’ og så vælge ’om’.

Bliver din iPhone stjålet, kan du gå ind på iCloud.com og logge ind og aktivere ’Lost Mode’, som gør alt på enheden utilgængeligt, skriver Macrumors i sin guide til stjålne iPhnoes.

Det medles ikke, præcis hvornår det nyr tiltyag træder i kraft.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere