Artikel top billede

(Foto: Apple)

Apple vil nu afvise reparationer af stjålne eller mistede iPhones

Hvis en iPhone er meldt stjålet eller mistet, vil Apple-butikker i fremtiden ikke længere reparere enhederne.

Du har måske prøvet at få stjålet din iPhone, eller hvis der sidder nogle tyveknægte og læse med, har I måske prøvet at stjæle en iPhone – uanset hvad så ændrer Apple nu i sine regler, hvilket kan få betydning for dig. Apple-butikker og reparatører vil nu ikke længere godtage enheder, som er meldt savnet eller stjålet.

Det skriver Macrumors og Mspoweruser på baggrund af et notat.

Apple-butikkerne og de autoriserede reparatører vil nu blive orienteret om, hvorvidt en enhed er meldt savnet gennem GSMA-enhedsregistret, som er en global database designet til, at kunder kan rapportere deres enheder som savnet i tilfælde af tab eller tyveri.

Enhederne identificeres gennem deres IMEI-nummer, som kan ses på din iPhone ved at gå til ’indstillinger’ og derefter gå ind på ’generelt’ og så vælge ’om’.

Bliver din iPhone stjålet, kan du gå ind på iCloud.com og logge ind og aktivere ’Lost Mode’, som gør alt på enheden utilgængeligt, skriver Macrumors i sin guide til stjålne iPhnoes.

Det medles ikke, præcis hvornår det nyr tiltyag træder i kraft.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere