Artikel top billede

(Foto: Apple)

Apple vil nu afvise reparationer af stjålne eller mistede iPhones

Hvis en iPhone er meldt stjålet eller mistet, vil Apple-butikker i fremtiden ikke længere reparere enhederne.

Du har måske prøvet at få stjålet din iPhone, eller hvis der sidder nogle tyveknægte og læse med, har I måske prøvet at stjæle en iPhone – uanset hvad så ændrer Apple nu i sine regler, hvilket kan få betydning for dig. Apple-butikker og reparatører vil nu ikke længere godtage enheder, som er meldt savnet eller stjålet.

Det skriver Macrumors og Mspoweruser på baggrund af et notat.

Apple-butikkerne og de autoriserede reparatører vil nu blive orienteret om, hvorvidt en enhed er meldt savnet gennem GSMA-enhedsregistret, som er en global database designet til, at kunder kan rapportere deres enheder som savnet i tilfælde af tab eller tyveri.

Enhederne identificeres gennem deres IMEI-nummer, som kan ses på din iPhone ved at gå til ’indstillinger’ og derefter gå ind på ’generelt’ og så vælge ’om’.

Bliver din iPhone stjålet, kan du gå ind på iCloud.com og logge ind og aktivere ’Lost Mode’, som gør alt på enheden utilgængeligt, skriver Macrumors i sin guide til stjålne iPhnoes.

Det medles ikke, præcis hvornår det nyr tiltyag træder i kraft.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?