Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Hver femte betaling i butikker i de store danske byer sker med Apple Pay

Anvendelsen af Apple Pay som betalingsmiddel er steget eksplosivt i de store danske byer, hvor især de unge har taget betalingsmidlet til sig.

Apples betalingssystem, Apple Pay, går sin sejrsgang gennem de danske butikker, skriver Børsen.

Det gælder især i de store byer, hvor ikke mindst de unge forbrugere har taget løsningen til sig.

Vicedirektør i De Samvirkende Købmænd, Claus Bøgelund Nielsen, siger til avisen, at udviklingen står til at brede sig fra København og de øvrige store byer og ud i resten af landet over tid.

“Man kan sagtens se, at hver femte betaling i storbyerne kan være med Apple Pay, og der er også butikker, hvor det nok har passeret hver fjerde betaling. Det kan jeg godt se for mig,” siger han.

Ifølge avisen er brugen af Apple Pay blevet tredoblet i Coop fra 2020 til 2021.

Apple lancerede Apple Pay i Danmark i slutningen af 2017. Ifølge Nationalbanken blev 42 procent af alle mobilbetalinger i fysiske danske butikker i 2021 udført med Apple Pay fulgt af MobilePay (22 procent), Dankort app (19 procent) og Google Pay (seks procent).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere