Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk stryger ind i Twitters bestyrelse

Den amerikanske entreprenør og rigmand Elon Musk bliver meldt ind i Twitters bestyrelse efter kæmpe opkøb.

Der skulle ikke gå meget mere end et døgn efter, at rigmanden og entreprenøren Elon Musk masseopkøb af Twitter-aktier før det udløste en toppost i Twitters bestyrelse.

Det skriver nyhedsmediet Reuters.

Først på ugen blev det offentliggjort at Elon Musk købte sig til næsten en tiendedel af Twitters aktier for knap 20 milliarder kroner.

I dag byder Twitters administrerende direktør Parag Agrawal nu rigmanden velkommen til bestyrelsen.

”Han er både en passioneret tilhænger og kritiker af tjenesten, hvilket er præcist det vi har brug for hos @Twitter, og i bestyrelsen, for at styrke os på den lange bane,” lyder velkomsten på det sociale nyhedsmedie.

Efter opkøbet har Elon Musk plæderet for, at Twitter skak indføre en redigeringsknap til mediet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere