Artikel top billede

(Foto: Fotis Fotopoulos)

Hundredevis af brugere afskåret fra populære projektværktøjer: Atlassian ramt af opdateringskaos

Det kan tage op til to uger, før Atlassian kan få gendannet alle sine tjenester, der ved et uheld blev deaktiveret under en nylig opdatering.

Atlassian, der står populære projektstyringsværktøjer som Jira og Confluence, bebrejder en nylig opdatering for at have deaktiveret en hel række af selskabets cloud-services, der ind til videre skal have ramt omkring 400 kunder.

Det vil kunne tage op til to uger for Atlassian at rette op de kritiske fejl, lyder det senest fra selskabet ifølge Zdnet.

Atlassian har mobiliseret hundredvis af it-ingeniører for at få lappet hullerne, men redningsaktionen kan altså stadig tage flere uger.

"Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at genoprette servicen så hurtigt som muligt, men på grund af kompleksiteten af ​​genopbygningsprocessen for hvert kundes-site, var vi ikke i stand til at bekræfte en mere fast ETA indtil nu," lyder det til Zdnet.

Atlassian anerkendte først udfaldet på sin statusside 5. april klokken 9:03 UTC. Her gør det amerikanske selskab det også klart, at det ikke har været udsat for et hackerangreb. I stedet skyldes problemet nylig vedligehold af kode.

De tjenester, der har været og er påvirket, omfatter Jira Software, Jira Work Management, Jira Service Management, Confluence, Opsgenie Cloud, Statuspage og Atlassian Access.

Pt. har Atlassian formået at genoprette funktionaliteten for 35 procent af de berørte brugere.

På verdensplan har Atlassian over 200.000 kunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?