Artikel top billede

(Foto: Fotis Fotopoulos)

Hundredevis af brugere afskåret fra populære projektværktøjer: Atlassian ramt af opdateringskaos

Det kan tage op til to uger, før Atlassian kan få gendannet alle sine tjenester, der ved et uheld blev deaktiveret under en nylig opdatering.

Atlassian, der står populære projektstyringsværktøjer som Jira og Confluence, bebrejder en nylig opdatering for at have deaktiveret en hel række af selskabets cloud-services, der ind til videre skal have ramt omkring 400 kunder.

Det vil kunne tage op til to uger for Atlassian at rette op de kritiske fejl, lyder det senest fra selskabet ifølge Zdnet.

Atlassian har mobiliseret hundredvis af it-ingeniører for at få lappet hullerne, men redningsaktionen kan altså stadig tage flere uger.

"Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at genoprette servicen så hurtigt som muligt, men på grund af kompleksiteten af ​​genopbygningsprocessen for hvert kundes-site, var vi ikke i stand til at bekræfte en mere fast ETA indtil nu," lyder det til Zdnet.

Atlassian anerkendte først udfaldet på sin statusside 5. april klokken 9:03 UTC. Her gør det amerikanske selskab det også klart, at det ikke har været udsat for et hackerangreb. I stedet skyldes problemet nylig vedligehold af kode.

De tjenester, der har været og er påvirket, omfatter Jira Software, Jira Work Management, Jira Service Management, Confluence, Opsgenie Cloud, Statuspage og Atlassian Access.

Pt. har Atlassian formået at genoprette funktionaliteten for 35 procent af de berørte brugere.

På verdensplan har Atlassian over 200.000 kunder.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere