Artikel top billede

Yahoo-ejer kan danne fælles front med Elon Musk: Overvejer at støtte Twitter-opkøb

Elon Musks bud på Twitter har skabt fornyet interesse for selskabet hos en række investeringsselskaber.

Det amerikanske investeringsfirma Apollo Global Management Inc, der også ejer Yahoo, overvejer at deltage i Elon Musks opkøbsforsøg af Twitter.

Det skriver Wall Street Journal.

Det ventes dog at Twitter inden for den nærmeste fremtid vil afvise Elon Musk købstilbud, men ifølge Wall Street Journal er der også en mulighed, at Apollo Global Management vælger bakke op om andre købstilbud, hvis de skulle dukke op.

Investeringsbanker har interesse

Investeringsbanken Morgan Stanley og investeringsselskabet Thomas Bravo LP har ifølge avisen også udvist interesse for selskabet.

Elon Musks har forklaret, at han planlægger at afnotere Twitter fra børsen. Lykkedes han med det, vil det ifølge Wall Street Journal være en af de største opkøb og efterfølgende afnoteringer i historien.

Det er desuden uvist om Elon Musk har kapitalen kan mønstre den nødvendige kapital til at gennemføre manøvren på egen hånd.

For selvom Musk er verdens rigeste person, så er størstedelen af formue bundet op i de to selskaber Tesla og Space X.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program

Unique Human Capital

Teamleder – IT Support

Forsia Forsikring A/S

BI Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere