Artikel top billede

Yahoo-ejer kan danne fælles front med Elon Musk: Overvejer at støtte Twitter-opkøb

Elon Musks bud på Twitter har skabt fornyet interesse for selskabet hos en række investeringsselskaber.

Det amerikanske investeringsfirma Apollo Global Management Inc, der også ejer Yahoo, overvejer at deltage i Elon Musks opkøbsforsøg af Twitter.

Det skriver Wall Street Journal.

Det ventes dog at Twitter inden for den nærmeste fremtid vil afvise Elon Musk købstilbud, men ifølge Wall Street Journal er der også en mulighed, at Apollo Global Management vælger bakke op om andre købstilbud, hvis de skulle dukke op.

Investeringsbanker har interesse

Investeringsbanken Morgan Stanley og investeringsselskabet Thomas Bravo LP har ifølge avisen også udvist interesse for selskabet.

Elon Musks har forklaret, at han planlægger at afnotere Twitter fra børsen. Lykkedes han med det, vil det ifølge Wall Street Journal være en af de største opkøb og efterfølgende afnoteringer i historien.

Det er desuden uvist om Elon Musk har kapitalen kan mønstre den nødvendige kapital til at gennemføre manøvren på egen hånd.

For selvom Musk er verdens rigeste person, så er størstedelen af formue bundet op i de to selskaber Tesla og Space X.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere