Artikel top billede

Yahoo-ejer kan danne fælles front med Elon Musk: Overvejer at støtte Twitter-opkøb

Elon Musks bud på Twitter har skabt fornyet interesse for selskabet hos en række investeringsselskaber.

Det amerikanske investeringsfirma Apollo Global Management Inc, der også ejer Yahoo, overvejer at deltage i Elon Musks opkøbsforsøg af Twitter.

Det skriver Wall Street Journal.

Det ventes dog at Twitter inden for den nærmeste fremtid vil afvise Elon Musk købstilbud, men ifølge Wall Street Journal er der også en mulighed, at Apollo Global Management vælger bakke op om andre købstilbud, hvis de skulle dukke op.

Investeringsbanker har interesse

Investeringsbanken Morgan Stanley og investeringsselskabet Thomas Bravo LP har ifølge avisen også udvist interesse for selskabet.

Elon Musks har forklaret, at han planlægger at afnotere Twitter fra børsen. Lykkedes han med det, vil det ifølge Wall Street Journal være en af de største opkøb og efterfølgende afnoteringer i historien.

Det er desuden uvist om Elon Musk har kapitalen kan mønstre den nødvendige kapital til at gennemføre manøvren på egen hånd.

For selvom Musk er verdens rigeste person, så er størstedelen af formue bundet op i de to selskaber Tesla og Space X.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere