Artikel top billede

(Foto: Netlify/Andrea Padilla)

Netlify overvejer børsnotering inden for en overskuelig fremtid: “Vi vil hellere selv udvikle os til en stor cloud-leverandør end at blive købt af en”

En børsnotering inden for en overskuelig fremtid. Det er en af de ting, som de i øjeblikket overvejer hos den fremadstormende danske Silicon Valley-succes Netlify.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på Netlifys planer i de kommende år
  • Få indblik hvilke kendte selskaber, som Netlify måler sig mod
  • Få forklaringen på, hvorfor selskabets medstifter Christian Bach tror, at Netlify har potentiale til at blive en af de helt store cloud-selskaber
753
4 min
Gennem de seneste år har danske Netlify levet et relativt stille liv i Silicon Valley, men selskabet har tårnhøje ambitioner om at blive en af verdens helst store cloud-leverandører.

Selskabet har på få år hentet 1,3 milliarder kroner i kapital fra nogle af de helt store venturekapital-virksomheder i Silicon Valley, og i løbet at få år skal der desuden rekrutteres hundredvis af nye medarbejdere.

“Vi har en ambition om at opbygge en rigtig stor virksomhed, som virkeligt kan gøre en forskel,” siger Christian Bach, medstifter af Netlify, til Computerworld.

Det stiller dog også krav til at Netlify skal have adgang til yderligere kapital i løbet af de kommende år, og derfor vurderer Christian Bach, at en børsnotering kan komme på tale.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen Conti er drevet som en virksomhed, men produktet er ransomware – sådan er en af verdens største hackergrupper bygget op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD skal tvinges tilbage på vækstsporet efter år med effektiviseringer: Her er målet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Smart it-projekt har ført til enorme gevinster hos Københavns Kommune: Nu kører omkring en million sager igennem ServiceNow om året

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lundbeck bruger hvert år et tocifret millionbeløb på it-services hos NNIT: Sådan vurderer Lundbeck-CIO'en NNIT's store salgsmanøvre

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD næsten 20-dobler sit overskud: Forventer kæmpedyk i omsætningen


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere