Artikel top billede

(Foto: Netlify/Andrea Padilla)

Netlify overvejer børsnotering inden for en overskuelig fremtid: “Vi vil hellere selv udvikle os til en stor cloud-leverandør end at blive købt af en”

En børsnotering inden for en overskuelig fremtid. Det er en af de ting, som de i øjeblikket overvejer hos den fremadstormende danske Silicon Valley-succes Netlify.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på Netlifys planer i de kommende år
  • Få indblik hvilke kendte selskaber, som Netlify måler sig mod
  • Få forklaringen på, hvorfor selskabets medstifter Christian Bach tror, at Netlify har potentiale til at blive en af de helt store cloud-selskaber
753
4 min
Gennem de seneste år har danske Netlify levet et relativt stille liv i Silicon Valley, men selskabet har tårnhøje ambitioner om at blive en af verdens helst store cloud-leverandører.

Selskabet har på få år hentet 1,3 milliarder kroner i kapital fra nogle af de helt store venturekapital-virksomheder i Silicon Valley, og i løbet at få år skal der desuden rekrutteres hundredvis af nye medarbejdere.

“Vi har en ambition om at opbygge en rigtig stor virksomhed, som virkeligt kan gøre en forskel,” siger Christian Bach, medstifter af Netlify, til Computerworld.

Det stiller dog også krav til at Netlify skal have adgang til yderligere kapital i løbet af de kommende år, og derfor vurderer Christian Bach, at en børsnotering kan komme på tale.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?